MN Press
Petrić na aerodromu

Odbojkaši Srbije su u utorak osigruali plasman u polufinale Evropskog prvenstva, pobedom nad Holandijom od 3:0, pa će u narednoj fazi, za plasman u finale, igrati  protiv Italije.

Pred polufinalni duel, kapiten Nemanja Petrić rekao je da se selekcija neće zaustaviti na učešću u polufinalu Evropskog prvenstva.

– Sigurno da ne želimo da se zaustavimo. Svesni smo da nas čeka težak posao u polufinalu, i kao i uvek, imamo vremena da se spremimo za to polufinale – rekao je Petrić za sajt Odbojkaškog saveza Srbije i dodao:

– Jako mi je drago što smo uspeli da dođemo dovde, jer nije lako kada si evropski šampion da ideš dalje, jer svi su tu da probaju da te skinu sa trona. Izdržali smo sve pritiske, i dobili teške mečeve – dodao je on.

Odbojkaš Marko Podraščanin istakao je da selekcija podiže formu iz meča u meč, kao i da je “važno da u polufinalu protivnik nije Poljska”

– Bitno je samo da ne igramo protiv Poljske, po mom mišljenju oni su glavni favoriti posle neslavnog završetka Olimpijskih igara – rekao je on.

Domaćin završnog dela turnira biće poljski grad Katovice, a meč Srbije i Italije na programu je u subotu 18. septembra u 20.30.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime