Antonio Ahel/ATAImages
Darko Filipović

Darko Filipović poput svojih kolega odmara tek posle praznika, a ove godine je odlučio da otputuje na Tajland. Osim što uživa na moru, pevač je iskoristio priliku i da upozna grad, pa je tako prošetao njihovom pijacom.

Na njoj je bio svega, ali je pevaču posebno privukla pažnju kopija “Versaće” košulje koja je koštala svega šest evra.

– Nju kolekšn 2024. Košulja marke Versa za 6 evra – napisao je u šali Darko.

Mnoge je iznenadilo da pevač posećuje lokalni “buvljak”, s obzirom na to da je poznato da osim što zarađuje od pevanja ima i dobro razrađen biznis sa apartmanima u Grčkoj.

– Imam jednog prijatelja koji tamo već ima nekretnine, tačnije više stanova. On mi je rekao kako je tamo sad pravi momenat da se uloži u nekretnine, jer će kroz nekoliko godina cene otići naviše. U tom momentu, pre četiri godine, u toj regiji je bila najniža vrednost kvadrata i nekretnina u istoriji. Imao sam neku ušteđevinu i pomislio da cena nikad neće ići ispod ovoga, samo može da poraste… – rekao je Darko pre nekoliko godina, pa dodao:

– Tačnije, nisam baš u Solunu, to je jedno mesto pored Soluna na moru, zove se Perea. Tu sam uzeo dva apartmana, jedan za sebe, jedan izdajem turistima preko agencije s kojom sam se povezao – kazao je Filipović tada u emisiji Zvezde Granda specijal.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here