youtube/BebeRexha
Bebe Redža

Seksualni napad je nešto što se dešava mnogim devojkama, ali malo koja od njih je spremna da o tome javno govori.

Američka pevačica albanskog porekla Bebe Redža ispričala je o neprijatnoj situaciji koja joj se desila u salonu jednog poznatog producenta koga nije htela da imenuje.

„Čula sam razne stvari o njemu i njegovoj prošlosti i prosto nisam više mogla da izdržim. Osetila sam kao da ću biti silovana. Krišom sam sebi pozvala taksi iz kabine za snimanje koja je bila zatvorena i pobegla sam odatle“, rekla je ona.

Redža (30) se prisetila iskustva koje je imala sa slavnim producentom koji joj je navodno masirao stopala kada je ušao u studio.

„Jednom je pokušao da ide iznad mojih kolena i bio je grub. Sklonila sam stopala od njega, a on je rekao da će da radi šta god mu padne na pamet. Ja sam odgajana da nikada nikome ne dozvoljavam da dira moje telo bez moje dozvole i želje“, rekla je ona.

U iskrenoj ispovesti otkrila je kako su joj ljudi iz industrije tražili da smrša 9 kilograma kada se prijavila da snima pesmu.

„U to vreme bila sam sitna, imala sam 59 kilograma. To me je potpuno uništilo i bilo mi je stalno hladno“, ispričala je.

Redža je ispričala da se izgladnjivala pre snimanja nekog spota i da joj je jednom prilikom jedan od kreativnih direktora rekao da nije dovoljno smršala, piše „Independent“. Pevačica je imala početkom godine i okršaj sa modnim dizajnerima koji nisu hteli da je obuku za dodelu Gremi nagrada jer je ona „previše velika“.

„Osetila sam se jako, jako loše. Kao da sam smeće. Pomislila sam u sebi kako je sve to obična glupost“, ispričala je pevačica.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime