Foto: Promo
Lepa Djordjevic

Ona se na muzičkoj sceni pojavila 2005. godine i u moru obrada i kič pesama, razgalila je publiku pravim “dvojkama”. Vrtela se na “Grandu”, a onda je izdala još nekoliko pesama odakle joj se gubi svaki trag.

Pevačica Lepa Đorđević, jedna je od retkih koja je uspela da pobedi konkurenciju kvalitetnim pesama! U momentu kada je na našoj estradnoj sceni došlo do ekspanzije muzičkih obrada i autotjun  glasova, ona je pažljivo birala pesme i osvajala srca publike.

– Lepa nikada nije bila pobornik nekih laganih pesmica koje postanu hit, traju par nedelja i nestanu, ona se zaista trudila da odabere prave pesme i otpeva ih sa puno emocija kako bi sve to prenela na svoju publiku. Nikada niste mogli da je vidite neprikladno obučenu, kao što se tada većina njenih koleginica probijala što kraća suknjica i što više autotjuna.-priznao je njen poznanik.

– Kada je bila na vrhuncu svoje karijere, dogodilo joj se ono što većina nas željno isčekuje, saznala je da će postati majka  i rešila je da se povuče sa scene bez bilo kakvog objašnjenja i bez pravljenja prostora za bilo kakve novinske članke i špekulacije. Ostavila je publici hitove za sva vremena a sebi je sagradila predivan dom pun ljubavi u kom uživa sa svojom porodicom koja joj je najbitnija. Ona povremeno objavi po neku novu numeru koja vrlo lako nađe put do njene publike.  – dodaje on.

KOLEGE I LAŽNI MENADŽERI JE SABOTIRAJU

Publika i dalje želi da im Lepa Đorđević peva na veseljima pa je vrlo često traže, ali kao što i uvek biva ljubomorne kolege kao i lažni menadžeri je saboritraju govoreći da je zauzeta ili da ne želi da dođe, što je pevačicu jako naljutilo pa se tim povodom i oglasila i svima skrenula pažnju da to više neće tolerisati i da apsolutno sama bira gde će i kada pevati!

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here