ATAImages

Pevačica Ana Bekuta je viđena kako napušta dom sa crnim kesama u koje je spakovala Mrkine stvari, a sada je otkriveno gde ih je odnela.

Ana Bekuta je skrhana od tuge nakon smrti njenog dugogodišnjeg partnera Milutina Mrkonjića, a svim silama se trudi da nastavi život dalje.Međutim, svaki susret sa Mrkinim stvarima joj teže pada, pa je na inicijativu svoje unuke Ane odnela njegovu odeću u humanitarne svrhe.

– Ana je ispoštovala običaj da 40 dana ne dira ništa od Mrkinih stvari. Bilo joj je jako teško da se oprosti od Mrkinih stvari, jer je sve podseća na njega. Nije htela ništa da otuđi, ali su je unuci Sonja i Branko naterali, koji vide da se sve više povlači u sebe i stan. Insistirali su da stvari izbaci iz stana i da koliko god bilo teško, okrene novi list – kaže izvor za “Star” i dodaje da je Ana zadržala jednu uspomenu za sebe:

– Omiljenu Mrkinu majicu Ana je sačuvala, a ostalo je dala onome kome je potrebnije. Obećala je Mrki da će biti srećna, kao što je bila dok je on bio živ. Ipak sve je još jako sveže, potrebno je vreme da sve dođe na svoje – završava izvor, prenosi Espreso.

Podsetimo, političar je preminuo 27. novembra prošle godine u 79. godini života nakon što mu se zdravstveno stanje pogoršalo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here