instagram/kaya_ostojic
Kaja Ostojić

Pevačica Kaja Ostojić već neko vreme boravi u Beogradu, a napornim tempom kojim u poslednje vreme živi ugrozila je svoje zdravlje.

Kaja se onesvestila u jednom prestoničkom restoranu tokom ručka sa prijateljicom, posle čega je hitno prevezena u Urgentni centar. Kako navode, Ostojićeva se danima osećala iscrpljeno, ali tome nije pridavala veliki značaj sve dok usred razgovora sa prijateljicom nije izgubila svest naočigled desetine ljudi u restoranu.

– Kaja je nedavno stigla u Beograd i umesto da se odrmara, počela je da juri pesme, snimila je novi spot, sedi po sastancima sa producentima i tekstopiscima i na sve to je nastavila da trenira dva puta dnevno. Osećala se umorno i iscrpljeno, ali je smatrala da nije ništa strašno. Našla se sa prijateljicom u restoranu, iako joj je tog dana bilo vrlo loše, naručila je obrok i pravila se da je sve okej. Posle manje od sat vremena, usred razgovora, potpuno je prebledela i požalila se da joj trnu ruke – rekao je izvor “Alo”-a i dodao:

– Nije prošlo mnogo, izgubila je svest i prijateljica je jedna uspela da je zadrži da ne padne na pod i ne udari glavom. Prijateljica ju je hitno prevezla u Urgentni centar, iako Kaja prvobitno nije želela da ide u bolnicu. Tamo su bile satima i Kaju je pregledao njen dugogodišnji lekar i prijatelj. Sve analize koje su uradili pokazale su da je njen organizam u veoma lošem stanju, da joj krvna slika nikada nije bila gora i da će morati ozbiljno da se posveti odmoru kako ne bi dodatno narušila svoje zdravlje. Preporučili su joj promenu ishrane, vitmine i razne dodatke ishrani, posle čega je puštena kući.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime