ATA IMAGES
Katarina Grujić

Popularna pevačica Katarina Grujić navodno bi uskoro bi trebalo da uđe u peti mesec trudnoće, a budući roditelji radosne vesti podelili su samo sa najbližim.

Kako je izvor ispričao, Grujićeva i njen verenik još uvek ne znaju pol bebe, a poznata pevačica planira da se porodi u jednoj privatnoj bolnici.

– Katarina je od trenutka kada je počela da se zabavlja sa Markom znala da je on onaj pravi. Njihov odnos je od samog starta bio savršen i nikoga nije iznenadilo kada je fudbaler zaprosio svoju devojku – kaže na početku izvor i dodaje da je i prinova bila očekivana.

– Budući da će uskoro izgovoriti sudbonosno “da”, vest da čekaju prinovu bila je logičan sled događaja. Čim su saznali da će postati roditelji, Kaća i Gobelja su bili neizmerno srećni, a radosne vesti su podelili samo sa najbližima. Grujićeva je odlučila da trudnoću vodi u privatnoj klinici, gde planira i da se porodi u novembru, kada joj je termin – kaže  izvor.

– Za sada je još uvek rano da otkriju koji je pol bebe, ali njima to nije ni najmanje važno. Jedino je bitno da beba bude živa i zdrava i da Kaćina trudnoća protekne u najboljem redu. Zbog toga sada pazi da se ne izlaže stresu i potpuno se posvetila sebi i bebi, a Marko se trudi da joj ispuni svaku želju. Toliko joj je posvećen, da sa njom ide na svaki pregled kod doktora, što se nedavno i dogodilo – priča izvor i dodaje da je Kaći, osim Gobelje, najveća podrška i njena porodica.

– Njena sestra ima dete i pomaže puno Kaći i savetuje je kako što lakše da iznese trudnoću, iako za sada nema nikakvih tegoba i savršena je trudnica. Interesantno je da će Grujićevu poroditi isti doktor koji je porodio i njenu prijateljicu Snežanu Borjan, suprugu golmana Milana Borjana – kaže izvor na kraju.

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime