Instagram
Nadica Sečivanović

Nadica Sečivanović, bivša takmičarka „Zvezde Granda“ poreklom iz Mrčajevaca je sinoć iskreno i bez zadrške odgovarala na pitanja o karijeri, „Zvezdama Granda“, novoj pesmi kao i o odnosu sa svojom tetkom, Biljanom Sečivanović, sa kojom više ne govori i nisu u dobrim odnosima.

Budući da nije uspela da ostvari neki bolji uspeh u takmičenju, jer ju je, kako ona kaže, trema „pojela“, Nadica je odlučila da gradi karijeru sama, nastupajući u klubovima, kao i raznim veseljima. Jednom prilikom srela je svoju mentorku Viki Miljković na aerodromu, a njene reči će pamtiti zauvek.

Ono što je najzanimljivije je da je njena tetka poznata pevačica,Biljana Sečivanović. Biljana je rođena sestra njenom ocu, a kako je i sama Nadica navela, uvek je bila uz nju i sestru, kako u detinjstvu, tako i kasnije u životu i karijeri. Međutim, jedna stvar je poremetila taj lep odnos, te one danas ne pričaju. Biljana nije bila na Nadičinoj promociji, a ni Nadica kod Biljane na svadbi.

Nadica je odlučila da progovori o ovoj temi.

– Mnogo mi je teško da o ovome pričam. Svako od nas ima neki svoj život, ja svoj ona svoj, nismo se poklopile u nekim stvarima. Nisam bila pozvana na njenu svadbu…Ja smatram da ništa loše nisam uradila, nisam je osramotila, obrukala… Ona nije želela da idem u “Zvezde Granda”, ali sam ja bila svojeglava. Opet, ja sam tada bila jako mlada, nisam razmišljala kao sad… – rekla je Nadica.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here