EPA/Jason Szenes
Britni Spirs

Menadžer Britni Spirs, Lari Rudolf, koji joj je vodio karijeru još od njenog velikog proboja na scenu devedesetih, dao je otkaz i najavio moguće povlačenje muzičke zvezde sa scene.

U pismu koje je poslao starateljima Britni Spirs, Džejmiju Spirsu – ocu pevačice, i Džodi Montgomeri, napisao je da je Britni još pre godinu i po dana, kada su poslednji put komunicirali, želela da prekinu saradnju.

– Postao sam svestan da je Britni izrazila svoju nameru da se zvanično povuče. Kao što znate, nikada nisam bio deo starateljstva niti poteza koje su njeni staratelji povlačili i tek nedavno sam upoznat sa novim detaljima. Prvobitno sam bio angažovan na Britnin zahtev, kada je od mene zatraženo da joj pomognem u vođenju karijere. Kao njen menadžer, verujem da je u Britninom najboljem interesu da odstupim iz njenog tima jer moje profesionalne usluge više nisu potrebne – napisao je Rudolf.

Dodao je da je Britni poželeo “sve zdravlje i sreću ovog sveta”.

Njegova odluka nastavlja se na niz aktuelnosti oko popularne pevačice poslednjih nedelja. Od 2008. godine ona je pod starateljskim nadzorom, koji joj je odredio sud i koji joj ograničava slobodu zbog problema sa mentalnim zdravljem.

U junu se Britni pojavila na ročištu i okarakterisala starateljstvo nad njom kao nasilno.

Potom je sudija odbio zahtev za oduzimanje starateljstva Džejmiju Spirsu.

Ako bi se Britni povukla, to bi dovelo do kraja jedne od najuspešnijih – i pod nadzorom – pop karijera u istoriji SAD. Šest od njenih devet albuma našlo se na vrhu američke top liste, a pesme poput Baby One More Time, Oops! … I Did It Again i Toxic, deo su definicije popa s početka veka, piše Gardijan.

U Velikoj Britaniji Britni Spirs je 23 puta bila u prvih 10 top singlova. Njen najnoviji album je Glory, izdat 2016.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here