instagram/sandraafrika
Sandra Afrika

Nakon što je otvorila dušu i ispričala sve o svojoj karijeri i putu do uspeha, Sandra Afrika je još jednu zahvalnicu uputila svom bivšem dečku Aleksandru Moskoljeviću Mikiši.

Njih dvoje su bili nekoliko godina bili u vezi, ali je uvek isticala kako sada imaju odličan i korektan kako prijateljski, tako i poslovni odnos.

Ona mu se sada putem svog Instagrama javno obratila i iznenadila mnoge.

– Jedini koji je verovao u mene, jedini koji je uvek bio tu za mene i kada nisam želela da bude tu on je bio.. i kada sam želela da to bude neko drugi , ne on je uvek bio tu iza mene i za mene, šta god ja uradila on je nesebično bio tu, uvek me opravdavao a druge krivio. Jednostavno nikada nije dao na mene na nešto što smo stvorili, želim da ti se zahvalim na svemu što si uradio, što za mene što za nas, uvek si nam želeo dobro, što si tu svih ovih godina.. Neki eto tek tako zaborave neke stvari , ali ti ne. Hvala ti na svemu – napisala je Sandra i dodala:

– Čuvajte ovakve osobe , budite tu za njih uvek i budite zahvalni. Nikada ne zaboravite tog nekog ko je tu za vas kada niko drugi nije.

Sliku možete pogledati OVDE.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime