Instagram
Goca Božinovska i Mirko Šijan

Sin pevačice Goce Božinovske, Mirko Šijan i njegova izabranica Bojana Rodić postali su roditelji jednog dečaka 9. avgusta, a svom sinu su dali ime Zoran.

S obzirom da je sa bebom i mamom sve u redu, Bojana i Zoran danas izlaze iz porodilišta, a ponosna baka Goca pripremila je sve kako običaji nalažu za doček svog prvog unuka.

Posle gala proslave u Surčinu, povodom rođenja malog Zorana, baka Goca bacila se na raspremanje vile kako bi sve bilo cakum-pakum, kako bi beba i mama mogli samo da uživaju.

Božinovska je sama spremila pogaču, te ispekla pile, a na njihovoj trpezi će se naći i mnoge druge đakonije. Inače, pošto prvih 40 dana mama i beba treba da odmaraju, ponosna baka se pobrinula da bar za taj period ona snajki bude u potpunosti na usluzi.

Bojana i Mirko opremili su sprat u njihovoj porodičnoj vili u Surčinu i tu će ovaj mladi par živeti, dok će Goca biti u prizemlju.

Njih dvoje su sredili sve po poslednjim trendovima, a mali Zoran dobio je svoju sobu, a na zidovima bebine sobe dominira plava boja i slatke pande koje su dodatno ulepšale prostor.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime