Promo
Aleksandra Cipka Tadic

Pevačica Aleksandra Tadić Cipka, zbog koje je Rada Manojlović napustila emisiju, priznala je da zna da bude veoma nezgodna kada joj neko stane na žulj.

“Grandova” pevačica ispričala je da je jednom prilikom pretukla muškarca koji je nije ostavljao na miru, a sve se desilo nakon njenog nastupa.

“Bio je bezobrazan i nepristojan”, rekla je pevačica i dodala da je sve počelo pred fajront u jednom klubu u kojem je pevala.

“Bila sam umorna i desetak minuta pred kraj sam ignorisala ono grljenje i dozivanje: ‘Hej, je l’ može još jedna pesma?’. Međutim, jedan muškarac je bio uporan. Završila sam nastup, izašla na parking i iz mraka je izleteo, raširio ruke i hteo da me zagrli. Ja mu dva puta kažem: ‘Pomeri se, čoveče’, ali nije vredelo, krenuo je ka meni. I onda sam morala da uzvratim. Imala sam ogromnu torbu punu šminke i toliko sam ga udarala po glavi, da sam se posle uplašila da će mi vratiti”, prisetila se pevačica.

“Nisam ga pretukla, ali je možda imao potres mozga (smeh), ne znam, nije mi se javljao. Ako me prepozna sad na TV, da zna da sam to bila ja”, poručila je na kraju.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime