ATAImages
Severina

Hrvatska pevačica Severina Kojić posle godinu dana ponovo će nastupiti u Srbiji, a kako bi zapevala ovde imala je mnogo uslova.

Severina, koja će večeras zapevati na Međunarodnom vrnjačkom karnevalu, tražila je veliki broj članova obezbeđenja kako ne bi došla u kontakt s publikom:

– Da bi pristala da održi koncert, Severina je postavila nekoliko uslova organizatorima, među kojima su i telohranitelji. Tražila je da je “gorile” bukvalno prate u stopu i da ne dozvole da joj niko od fanova priđe dok boravi u Vrnjačkoj Banji. Kao jedan od razloga zbog kojih ne želi ni sa kim da ima kontakt navela je strah od koronavirusa, iako je vakcinisana – otkrio je dobro obavešten izvor.

Pevačica, takođe, zahteva i da joj niko od pripadnika sedme sile ne prilazi:

– Iako posle godinu dana doazi u Srbiju, rekla je da ne želi da daje izjave. Praksa je da pevači pre nastupa imaju konferencije za medije, ali se ona postavila bahato i poručila da nema vremena jer će doći kasno u banju. Ponovila je i da zbog korone želi da drži ditancu. Ostalo je da se vidi da li će se u poslednji čas predomisliti ili će nastaviti da se prema fanovima i medijima ponaša kao razmažena zvezda – otkrio je izvor koji je dodao da je Severina i prošle godine nastupila na ovom festivalu.

I prošle godine Severina je isto naplatila nastup:
– Kojićka je i prošle godine uzela 20.000 evra za ovaj nastup, a toliko je tražila i sada. Tada je napravila odličnu atmosferu, pa su organizatori rešili ponovo da je angažuju, iako je veoma zahtevna kada je reč o uslovima koji moraju da joj se ispune- istakao je izvor.

 

1 COMMENT

  1. Ma gonite je. Netreba ona nama da peva! Nek snima one svoje filmove! Cuj nece kontakt sa publikom! Lud je onaj ko ide da he gleda

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here