Pijan ubio majku stolicom

0

 Kuća u kojoj se dogodilo ubistvo: Selo Batinac kod Ćuprije
 

Mrtvu Vladinku zatekao je komšija Toplica Petrović koji je sa svojom suprugom došao da se šiša kod nje jer je ona frizirala meštane za novac.

"Kucao sam i vrata mi je otvorio Vladinikin sin Dragiša. Kad smo ušli u sobu, videli smo Vladinkino telo na podu. Bila je sva krvava, a telo joj je bilo oteklo. Upitao sam Dragišu šta se dogodilo, a on mi je rekao da je došla kući prebijena i da je tako i umrla", priča Toplica.

Komšije kažu da je Dragiša Vojinović Vladinkin sin iz prvog braka i da zato nosi drugo prezime. On se pre tri nedelje vratio u njenu kuću jer se razveo od supruge s kojom je živeo u Ćupriji.

"Po selu se pričalo da su se oboje opijali i da su se često svađali zbog imovine. Tada je, govorkalo se takođe, dolazilo i do tuče među njima, ali niko nije mogao ni da nasluti da će sin da ubije rođenu majku", priča jedan od komšija i dodaje da se čulo da je Dragiša majku ubio udarivši je hoklicom u glavu.

Vladinka se, kako kažu komšije, nekoliko puta udavala, a bila je prilično siromašna.

 

Dragiši je određen policijski pritvor od 48 sati, posle čega će da bude priveden istražnom sudiji Višeg suda u Jagodni Zoranu Petroviću.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here