Printscreen
Policija

Tridesetšestogidišnjeg vozača Golfa iz Lebana rutinska kontrola saobraćajne policije iz Leskovca na putu za ovu varoš zatekla je sa 1,47 promila alkohola u krvi.

Na zadnjem sedištu njegovog automobile policija je pronašla ručno iskovanu mačetu koja mu je tom prilikom oduzeta.

Istog dana u ponedeljak 12.aprila, u popodnevnim satima, na tom putu leskovačka policija je zatekla još dva vozača pod dejstvom kanabisa u kombinaciji sa alkoholom: vozača Pežoa (24 godine) i vozača Golfa (33 godine), koji su nakon isključenja iz saobraćaja privedeni, uz prekršajnu prijavu, u leskovački Prekršajni sud.

Vozaču Golfa sa mačetom određeno je policijsko zadržavanje od 48 sati zbog postojanja osnova sumnje u izvršenju krivičnog dela nedozvoljene izrade, posedovanje i nošenje opasnih oruđa. On će biti izveden na saslušanje pred nadležnbim tužiocem u Leskovcu.

Na leskovačkim ulicama zapažen je poveći broj bahatih vozača, uglavnom mlađih, koji zbog neprilagođene brzine uslovima puta budu česti izazivači saobraćajnih nesreća.Stoga će u narednom periodu biti češća kontrola od stranme saobraćajne policije na regionalnim i prilaznim putevima gradu.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here