MN Press
Dragan Stojković Piksi

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi prokomentarisao je grupu u kojoj će “orlovi” igrati na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Pored naše selekcije, tu su još Brazil, Švajcarska i Kamerun. Sa Brazilom i Švajcarskom, reprezentacija je već igrala na SP u Rusiji 2018. godine.

– Teška grupa, rivale moramo da respektujemo, ali pre svega moramo da respektujemo sami sebe. Pred nama je prvo mini-turnir sa tri utakmice koje moramo da odigramo na najvećem nivou. Ne bojimo se, želimo izazov i mislim da ćemo uspeti – izjavio je Piksi.

– Sve ekipe su su kvalitetne, sve ekipe su jake, moćne, imaju svoj potencijal, ali ima i Srbija. Tako da, videćemo – dodao je Piksi.

Prvu utakmicu naša selekcija igra 24. novembra, četiri dana kasnije sa Kamerunom i na kraju 2. decembra sa Švajcarskom.

Plasman u osminu finala osiguraće po dve najbolje selekcije iz svih osam grupa. Grupa u kojoj je Srbija se ukršta sa Grupom H, gde se nalaze Portugal, Urugvaj, Gana i Južna Koreja.

Svetsko prvenstvo je na programu od 21. novembra do 18. decembra u Kataru.

2 COMMENTS

  1. Дакле за пролазак у другу фазу такмичења потребне су две победе, тражимо шансу против Камеруна и Швајцарске свако сваког може победити наравно Бразил је најјача екипа у групи и ту немамо шта да тражимо ни ки ни остали.Пуно Среће сматрам да ће бити изузетно тешко али ништа није немогуће. 🇷🇸

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here