PKS-Privredna komora Beograda, u saradnji sa Projektom USAID-a Saradnja za ekonomski razvoj i EU projektom Podrška Evropske unije poboljšanju poslovnog okruženja organizuje Dan otvorenih vrata sa inspekcijama.

Na skupu govore: Zoran Kasalović, državni sekretar Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, Dragana Stanojević, zamenica direktora Projekta USAID-a Saradnja za ekonomski razvoj, Milan Simić, direktor EU projekta Podrška Evropske unije poboljšanju poslovnog okruženja i Aca Popović, v.d. direktora Privredne komore Beograda.

Događaj je namenjen predstavnicima privrede, koji će imati mogućnost da razgovaraju sa inspektorima poreske, tržišne, radne, sanitarne i poljoprivredne inspekcije. Nedovoljna informisanost o pravima i obavezama, kao i tumačenje propisa predstavljaju veliki teret privrednicima u Srbiji, naročito malim i srednjim preduzećima.

Dan otvorenih vrata sa inspekcijama je jedinstvena prilika da u neformalnom okruženju i direktnom razgovoru sa inspektorima reše neke od svojih problema i nedoumica i dobiju savete i preporuke.

Ovo će biti prvi u nizu dana otvorenih vrata koji će se u toku 2019. održavati u nekoliko gradova širom Srbije.

Izvor:
Vestionline

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here