Plaćanje računa fiksne telefonije putem SMS-a

0

 

Novi servis u okviru "mPayment" usluge korisnicima će omogućiti jednostavnije i brže plaćanje računa, bez dodatne nadoknade ili čekanja u redovima, ističe se u saopštenju i dodaje da je potrebno samo da se korisnici popunjavanjem formulara registruju u ekspozituri banke koja im je izdala "DinaCard" karticu.

 

Moguće i jednostavnije plaćanje interneta

Pored plaćanja računa za fiksni telefon, mt:s korisnici mogu da izmire svoje račune za postpejd, ADSL, IPTV ili Web Hosting, tako što će poslati besplatnu tekstualnu poruku na broj 8686 u predvidenom formatu.

"Telekom Srbija" potom korisnika putem SMS poruke obaveštava o njegovom "mPIN" – jedinstvenom kodu koji će koristiti za sve servise u okviru usluge mobilnog plaćanja.

 

Registracija u bankama je takođe besplatna, a tokom promotivnog perioda, korisnik koji se registruje za mobilna plaćanja, dobija 200 dinara "dobrodošlice" koje može uplatiti kao dopunu bilo kom pripejd (prepaid) korisniku. Usluga mobilnog plaćanja je omogućena svim pripejd i postpejd (postpaid) korisnicima.

 

Korišćenje usluge je sasvim jednostavno, i korisnik u nekoliko koraka u tekstualnim porukama dobija sva potrebna objašnjenja, dok su dodatne informacije i spisak banaka koje nude ovu uslugu dostupni na Internet stranici www.mts.telekom.rs u delu Osnovne usluge.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here