pixabay.com
Pun mesec

Pripremite se za super – luksuzni i super – romantični puni Mesec u Biku! Pun Mesec u Biku 31. oktobra 2020. godine je Plavi Mesec – drugi pun Mesec u oktobru 2020. godine i „mikromesec“, najudaljeniji od zemlje i u kombinaciji sa Lilitom, Crnim Mesecom. Ovo je pun Mesec prepun osećanja, senzualnosti i zemaljskih naslada!

Pun Mesec u Biku 2020. godine je tačno u konjunkciji sa Uranom. Ovo je sada zaista uzbudljiv trenutak kada možete da se oslobodite stega!
Ovaj pun Mesec donosi pravi banket uživanja! Vreme je za uživanje! Udovoljite svojim čulima! Ovo je savršeno vreme da se prepustite carstvu čula! Bik je najsenzualniji znak, tako da su hrana, piće, muzika i ples, skupe stvari i sve što dotiče čula na meniju! Pa jedi, pij, doteraj se, našminkaj, ljubi se i budi vesela!
Bik prati Ovna. Ovan se bavi uzbudljivim počecima, novom inspiracijom, fantastičnim idejama.

Bik dolazi i kaže: „U redu, kako to sebi sada možemo da priuštimo? Hajde da napravimo plan da pokrenemo ovu stvar kako bismo od toga mogli da zaradimo nešto pristojno!’’
Iskoristite ovaj pun Mesec za čišćenje od prošlih boli i pustite lepotu, ljubav i zadovoljstvo u svoj život da smire vaša čula, da vam zaleče dušu!
Tokom ovog punog Meseca u Biku, zapitajte se: Šta čini da se osećam sigurnom i bezbednom?

Pun Mesec uvek jakim svetlom osvetljava određeni deo vaše natalne karte. Ovaj se dešava na 08°38’ Bika (proverite u koju kuću vam pada i koje natalne planete aktivira).

Na primer, ako padne u vašu četvrtu kuću doma i porodice, možda se zapitate o svojoj životnoj situaciji. Da li želite da ostanete tu gde jeste? Da li biste želeli da se preselite na novu lokaciju, možda čak i u drugu zemlju?

Pun Mesec u Biku je prosperitetni Mesec. Bik vlada novcem i materijalnom imovinom i voli da ima kontrolu nad svojom sudbinom.Ovog meseca, sa punim Mesecom u Biku, vreme je da utemeljite sve one ideje koje ste imali.

Razmislite o tome šta želite da postignete i preduzmite konkretne korake da biste ih pretvorili u stvarnost.

Bik je fizički. Voli da poseduje stvari kako bi se osećao sigurno. Želi životno osiguranje i gnezdo za budućnost. Voli sve što je opipljivo, a takođe je i zemljani znak.
Ovo je divno vreme da zahvalite za sve u svom životu, posebno za jednostavne stvari koje mnogi od nas uzimaju zdravo za gotovo.

Ovo je vreme da postanete svesni svoje okoline, da cenite ono što imate.
Pogledajte čuda oko sebe u svom svakodnevnom životu. Čak i samo pogled u nebo, drveće, cveće daće vam drugačiju perspektivu ako pokušate da ih pogledate očima deteta, kao da ih nikada ranije niste videli.

Bik je tradicionalno znak novca, pa bi ovaj pun Mesec takođe trebalo da bude veoma pozitivan za poslovanje, preduzeća, dobit i luksuzne kupovine.

 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime