Youtube/OWN
Holi Medison

Holi Medison bila je jedna od devojaka Hjua Hefnera i otkrila je nove detalje o životu u vili, kao i o seksu sa pokojnim osnivačem Plejboja, koji je umro 2017. godine.

U novoj epizodi potkasta “Call her Daddy” govoreći o svojim prvim danima u vili, Holi je podelila da je svedočila i učestvovala u popriličnoj konzumaciji droga, što bi često rezultiralo grupnim seksom.

– Svi bismo išli gore i svi bismo imali seks, nisam znala šta da očekujem – rekla je govoreći o svom prvom seksualnom susretu sa Hefnerom.

– Mislila sam da se neće od mene ništa očekivati da radim prve večeri, ali kad sam se popela tamo, bila sam toliko izgubljena i osećala sam da ništa nije pod mojom kontrolom – kazala je.

Medison je dodala kako je to iskustvo bilo veoma štetno za njeno mentalno i emocionalno zdravlje.

– Mislila sam da će život u vili biti rešenje mojih problema. Da sam otišla prve večeri iz vile, osećala bih se iskorišćeno, kao da me neko sažvakao i ispljunuo – pojasnila je.

Medison je podelila i neke druge detalje o seksu koji se događao u vili, rekavši da se od žena nije očekivalo da imaju odnose sa Hefnerom svake večeri, kao i da su nosile posebno donje rublje kako bi naznačile kada imaju menstruaciju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Holly Madison (@hollymadison)

Takođe je izjavila da on nije delio žene sa svojim prijateljima. Međutim, pojasnila je da je svako ko je želeo da se useli u dvorac morao da spava sa Hefnerom.

– Nikad nikoga nisu pitali da se useli osim ako nije spavao s njim – kazala je.

Medison je na kraju otkrila da je imala jedan na jedan seks sa Hefnerom nakon što mu je postala glavna devojka i preselila se u spavaću sobu, ali objasnila je da to za nju nije bio seks koji ju je ispunjavao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Holly Madison (@hollymadison)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here