Vesti
Proslava u tradicionalnim nošnjama

U srcu Arbuna, Klub Sloga bio je domaćin svečane proslave 8. marta, Međunarodnog dana žena, gde su se okupili članovi i gosti kako bi odali počast ovom važnom danu. Uz podršku kluba Sloga veče je obilovalo muzikom, plesom i tradicionalnim vrednostima.

Za nezaboravno veče pobrinuli su se popularni muzičari Deki i Đole, čija su energična izvođenja podigla sve prisutne na noge, obezbeđujući sjajnu atmosferu tokom cele noći. Njihova muzika odjekivala je prostorijama kluba, pružajući gostima priliku da plešu i uživaju u druženju. Posebno iznenađenje večeri bilo je gostovanje Kulturno-umetničkog društva “Vuk Stefanović Karadžić”, poznatog pod imenom Razigrano srce. Njihovi članovi, u dva zasebna nastupa, predstavili su seniorske koreografije koje su oduševile sve prisutne svojom preciznošću i lepotom, dodatno obogaćujući program.

Folklorne nošnje

Autentičnost i tradicija bili su naglašeni i kroz odabir uniformi osoblja. Konobari, obučeni u narodne folklorne nošnje, srdačno su dočekivali i usluživali goste, dodajući poseban šarm večeri. Svaka dama koja je prisustvovala proslavi dobila je poklon od kluba Sloga, kao znak pažnje i zahvalnosti. Ovo veče u klubu Sloga pokazalo je snagu zajednice koja ceni kulturu, tradiciju i zajedničko slavlje važnih datuma, čineći ovogodišnji 8. mart nezaboravnim iskustvom za sve prisutne.

Dame dobile ruže kao poklon

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here