Pobedila rak i postala milioner

0

Engleskinja Alison Abruneiras (46) iz Linkolna uspela je da pobedi rak dojke, ali i da se obogati. Kako bi se što  lakše izborila sa bolešću, započela je na Ibeju prodaju svojih kozmetičkih proizvoda. Ovaj hobi vremenom je prerastao u milionski posao, pa Alison godišnje zarađuje oko 1,2 miliona evra. Majka troje dece sad je u posao uključila i supruga Amadora (47) i ćerku Koraliu (22).
– Neverovatno je da je sve počelo na mom kompjuteru u spavaćoj sobi. Ali, ako sam ja uspela, onda svako može da ostvari svoj cilj – rekla je Alison.
Kad je imala 21 godinu, zaljubila se u supruga, Amadora i preselila u Španiju, gde je pored Koralie dobila i sinove Amadora (21), koji nosi očevo ime, i Luisa (15). Pre devet godina sa porodicom se vratila u Veliku Britaniju i nastavila sa poslom kozmetičarke. Tada je obolela od raka dojke i morala je da prestane sa poslom.
– Nisam želela da moj svet budu rak i hemoterapija. Otkrila sam Ibej, počela da kupujem preparate za negu koje sam kasnije prodavala. Uvidela sam da to donosi profit. Ono što bih kupila za 12, kasnije sam prodavala za 36 evra – priča Alison, koja je po izlečenju poželela da nastavi sa novim poslom.
– Kupila sam kozmetička sredstva za 3.600 evra i za dve nedelje sam ih prodala.
Hobi je postao glavna okupacija za Alison, a vremenom je postao jedini izvor prihoda u njenoj porodici pošto je njen suprug ostao bez posla menadžera. Mali porodični biznis, koji je dostigao milionski prihod, uskoro će se proširiti i na ostale onlajn aukcije, Amazon i Plej. Iako je milioner, Alison nije promenila način života, a jedini luksuz njene porodice su letovanja na Floridi i u Egiptu.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here