Promo

Činjenica je da je virus korona već odavno poprimio svetske razmere. U Srbiji je to dovelo do uvođenja vanrednog stanja i mera samoizolacije tokom određenog dela dana. Mnogim ljudima nimalo lako ne pada ta činjenica da moraju većinu vremena da provode kod kuće. Međutim, treba to sagledati i sa pozitivne strane.

Pored početnog sređivanja i reorganizacije kuće, mnogi polako gube ideje kako mogu korisno provoditi vreme. A ne shvataju da je savršeno rešenje tu na dohvat ruke. Možda i najbolje rešenje za trenutno stanje jeste čitanje. Dobra knjiga vam može pomoći da na najbolji način pobedite tmurnu svakodnevicu. A kvalitetne i inspirativne jeftine knjige nalaze se samo na nekoliko koraka od vas!

Najčitanije knjige na par klikova od vas

Knjižara online Knjige na dlanu, odlučila je da za sve njene čitaoce pripremi sjajne akcije i neverovatne popuste. Najčitanije knjige i najpoznatiji pisci po najpristupačnijim cenama. Ivo Andrić, Meša Selimović i mnogi drugi, na samo par klikova od vas. Plan je jednostavan, pobedimo korona virus uz jeftine knjige koje može svako da priušti. To znači, da možete kupiti roman po neverovatnih 250 dinara! Dok ako poručite dve knjige, treću dobijate gratis.

A ukoliko naručite knjige u iznosu od preko dve hiljade dinara, dobijate i besplatnu dostavu. Što je potpuno realna mogućnost ako imamo u vidu izuzetno bogatu ponudu domaćih i inostranih pisaca. Na pomenutoj knjižari online možete pronaći više hiljada naslova, pedantno i logično razvrstanih u nekoliko desetina kategorija kako biste se što lakše i brže snašli.

Naručivanje knjiga putem knjižare online Knjige na dlanu nikada nije bilo lakše! U samo nekoliko koraka možete poručiti svoje omiljeno delo, ili pak više njih, i time obradovati sebe ili vama dragu osobu. Nakon što unesete sve potrebne podatke i platite online, vaša porudžbina je spremna za slanje. Nju možete očekivati u najkraćem razumnom roku s ozbirom na trenutnu situaciju u zemlji. Bukvalno se ne morate pomerati iz svoje omiljene fotelje dok naručujete knjige.

Jeftine knjige kojima ne možete odoleti

Kao što smo već pomenuli, Knjige na dlanu poseduju izuzetno bogatu ponudu, uz veliki broj knjiga trenutno na nekoj od akcija. Tako na primer Meša Selimović, odnosno neka od njegovih najpoznatijih dela, se može kupiti za već 599 dinara. Ivo Andrić i Francuska književnost su trenutno na neverovatnom popustu i možete je poručiti za samo 250 dinara!

Komplet od tri knjige Bore Stankovića možete kupiti i dobiti za neponovljivih 398 dinara. Ove i još mnoge sjajne ponude pogledajte na knjižari online Knjige na dlanu. Sada više definitivno nemate razloga i izgovora da ne čitate knjige. Upravo ove sjajne ponude će vam pomoći da na najbolji i najbezbolniji način prebrodite trenutnu situaciju. Obradujte sebe ili nekoga bližnjeg uz dobru knjigu. Budi heroj i čitaj kod kuće!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here