Banka Poštanska štedionica a.d.
Banka Poštanska štedionica i u naredne četiri godine ostaje generalni sponzor Odbojkaškog saveza Srbije

Bojan Kekić, predsednik Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica i Đula Mešter, predsednik Odbojkaškog saveza Srbije potpisali su novi četvorogodišnji ugovor o generalnom sponzorstvu.

Svečanom potpisivanju prisustvovali su Zoran Gajić, ministar sporta u Vladi Republike Srbije, članovi Upravnog i Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica, kao i delegacija Odbojkaškog saveza Srbije.

Izrazivši zadovoljstvo što Banka nastavlja uspešnu saradnju sa Odbojkaškim savezom Srbije, započetu pre pet godina, Bojan Kekić je istakao:

– Sponzorstvo je zalaganje svog imena i reputacije u nečiji potencijal, njegov mogući uspeh. To često nisu lake odluke, osim kada naiđete, a to se nama dogodilo, na šampione, ne samo po rezultatu, nego po načinu rada, veri, fokusu, principu i posvećenosti. Bez odbojkašica i odbojkaša mi bismo, iako smo banka, bili siromašniji. Sa nama, vaši uspesi dobijaju sasvim novu, jasnu i opipljivu vrednost. Zajedno, mi ovoj zemlji predstavljamo plataformu za bogatu, veliku budućnost i uspeh. Zato smo i danas zajedno i nastavljamo još snažnije.

Generalno sponzorstvo za nove medalje

Đula Mešter uveren je da se ovim ugovorom otvaraju nove mogućnosti za uspešne rezultate i stvaranje novih šampiona, a da će Savez “uzvratiti” donošenjem novih medalja našoj zemlji.

Ministar Zoran Gajić je ocenio da je saradnja Banke Poštanska štedionica i Odbojkaškog saveza Srbije pravi primer povezivanja privrede i sporta i pozvao privrednike da se promovišu kroz sport:

– Imamo još mnogo sportova, kako individualnih tako i kolektivnih, koji zaslužuju da imaju ovako dobre sponzore – rekao je ministar Gajić.

„Stablo“ osvojenih medalja

Banka Poštanska štedionica je od 2018. generalni sponzor Odbojkaškog saveza Srbije, odnosno nacionalnih odbojkaških reprezentacija, svih klupskih takmičenja i razvoja odbojke u Srbiji.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here