Printscreen
Dušan Svilar

Dušan Svilar bio je jedan od najvećih favorita u takmičenju “Zvezde Granda” 2007. godine, a uspeo je da osvoji prvo mesto. Tada je imao samo 17 godina, a mnogi su ga poredili sa našom najvećom muzičkom zvezdom Zdravkom Čolićem.

Pevač raskošnog glasa uvek je bio tih i miran, pa je jednom prilikom izjavio da se “gnuša” estrade, pa je to bio razlog što se u međuvremenu povukao sa javne scene.

Ljubav prema muzici uvek je bila prisutna i od pevanja nije odustao, samo je usmerio svoj talenat na drugačije muzičke pravce. Prošle godine dobio je ulogu u Pozorištu na Terazijama u mjuziklu “Fantom iz Opere”. Naime, u ovom komadu on tumači lik Fantoma i sudeći po kritikama, odlično se snašao.

Ove godine učestvovao je na takmičenju “Pesma za Evroviziju 2022″gde se publici predstavio sa pesmom “Samo ne reci da voliš” koju je za njega napisao Momčilo Bajagić Bajaga.

Momčilo Bajagić Bajaga nije jedina velika muzička zvezda sa kojom je Svilar sarađivao. Još na početku karijere, kao jako mladom pevaču, posrećilo mu se da snimi duet sa velikim umetnikom Kemalom Montenom.

Fotografiju pogledajte ovde!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here