Pobesneli Lalatović isključen posle 3:0 u Novom Pazaru, Spartak bolji od Čuke (VIDEO)

0
Printscreen: Twitter/@RadomirDjurovic
Nenad Lalatović

Mečevima 10. kola nastavlja se prvenstvo u Superligi Srbije. 

Spartak je nadigrao Čukarički u Subotici. Golovima Šimure i Marčića doomaći su stekli dva gola viška, ali je Čukarički preko Ndiaja i Kamenovića uspeo da poravna skor do odlaska na odmor. Ipak, Nemanja Nikolić je sa dva gola u nastavku doneo važan trijumf Spartaku.

Voždovac je odneo bodove iz Šapca. Marko Putinčanin u 60. minutu i Justas Laciskas četiri minuta kasnije doneli su trijumf „zmajevima“ u duelu sa Mačvom.

OFK Bačka je uspela da se vrati nakon 0:2 i stigne do boda protiv Javora na domaćem terenu. Gosti iz Ivanjice su pogocima Luke Lukovića u 14. i Marka Jevremovića u 27. minutu imali veliku prednost na poluvremenu. Ipak, Luka Pisačić u 61. i Marko Pantić u 74. minutu doneli su bod ekipi sa severa Srbije.

Novi Pazar je bio bolji od Vojvodine. Domaći su već nakon prvog poluvremena imali tri gola viška, a svi pogoci su delo mladog napadača na pozajmici iz Crvene zvezde Luke Markovića (26, 29. i 44. minut). Na poluvremenu je zbog protesta isključen i trener Vojvodine Nenad Lalatović, a gosti iz Novog Sada su uspeli samo da ublaže poraz preko Petra Bojića 20 minuta pre kraja susreta.

Poznat je Lalatović po eksplozivnom temperamentu i impulsivnosti, ovaj put je očigledno odgovorio na provokacije iz lože, pošto publike nema.

Sudija Piper mu je pokazao crveni karton, a Lalatović je na putu do tunela razmenio još nekoliko uvreda gledajući ka loži stadiona.

Superliga Srbije

Spartak – Čukarički 4:2 (2:2)

OFK Bačka – Javor 2:2 (0:2)

Mačva – Voždovac 0:2 (0:0)

Novi Pazar – Vojvodina 3:1 (3:0)

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

sofa_embed(‘sofa-standings-embed-1107-28237’, window);

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here