www.unsplash.com
Nova pvc stolarija poboljšava kvalitet i udobnost življenja

Imate li već ugrađenu pvc stolariju u svom domu? Činjenica je da nova pvc stolarija poboljšava kvalitet i udobnost življenja. Zašto je ona postala toliko tražena i najprodavanija među svim drugim tipovima stolarija?

U poslednje vreme sve više se priča o pvc stolariji. U građevinarstvu sezona je već počela. Izuzetne karakteristike učinile su da pvc stolarija postane najzastupljenija kada su novogradnje u pitanju, ali i kada se radi o renoviranju starih objekata. Osvrnite se oko sebe. Iz dana u dan sve više novih prozora se beli na zgradama. Ako spolja primetite da su u nekom stanu u toku građevinski radovi, verovatno se, između ostalog, tu vrši montaža nove pvc stolarije. Razloga za to je mnogo.

Kupci kažu da su najviše motivisani time što su imali prilike da vide kod svojih komšija u kolikoj meri pvc stolarija ima bolju toplotnu izolaciju u poređenju sa drvenom. Stare zgrade imaju na sebi prozore i balkonska vrata koji nisu menjani decenijama. Sami po sebi, nisu pružali dovoljno dobru termo izolaciju, što je rezultiralo nižim temperaturama u stanovima tokom hladnijih perioda u godini. Kako su godine proticale, stara stolarija je sve više propadala. Tanka stakla na prozorima i male pukotine na drvetu ne čuvaju dovoljno toplotu. Međutim, svako ko je zamenio stolariju novom od pvc-a, zna da se na taj način lako rešava ovaj problem.

Hladnoća i promaja u stanu su prvi motiv koji potakne kupce na ovu investiciju. Većini je jasno da bolja toplotna izolacija donosi uštedu novca. Mnogi nisu svesni o kolikoj svoti se radi, misleći da je u pitanju neznatan postotak. Iznenade se kad čuju podatak da ušteda energije može ići preko 30% što se direktno odražava na račune za struju i grejanje. Svaki dinar koji ostane u kućnom budžetu mnogo znači. Zadovoljni stanari imaju čime da se pohvale: više novca u džepu i komfor o kome su dugo maštali.

Kako i gde nabaviti pvc stolariju – više o tome saznajte na mirandre.com gde možete naručiti onu najkvalitetniju i informisati se više o njoj. Kako je reč o investiciji koja samu sebe isplaćuje kroz svega nekoliko godina, nema razloga za odlaganje. Demontaža starih prozora i vrata i postavljanje novih pvc prozora, rutinski je posao spretnih majstora. Iako radovi ne traju dugo, većina se odlučuje za ovaj posao tokom leta, odnosno van grejne sezone. Potražnja je sve veća, stoga požurite, kako biste što pre došli na red. Ugradnja novih pvc prozora i pvc vrata moguća je i zimi ako nije jako hladno, ali tada se obično radi na objektima koji su tek u izgradnji i koji još nisu useljeni.

Maštate li o tome kako biste preuredili stan ili kuću? Udobnost stanovanja ogleda se  i u tome koliko smo zadovoljni izgledom i funkcionalnošću sopstvenog doma. Nov, moderan nameštaj, sveže okrečeni zidovi, renovirano kupatilo i preuređena kuhinja – ništa od toga nije dovoljno ako ostavite stare i dotrajale prozore. Sam pogled na njih govorio bi vam da tu nešto ne štima. Nasuprot tome, nova bela pvc stolarija zasijala bi u punom sjaju i upotpunila uspešno renoviranje. Ukoliko niste ljubitelj bele boje, dobra vest je da proizvođači pvc stolarije imaju čitavu paletu drugih boja u ponudi. Vaš dom izgledaće lepše i spolja i iznutra. Prozore i balkone upotpunite biljkama i cvećem. Efekat koji ćete postići ovim promena zaista je impresivan. Što je najvažnije, sve to vas neće puno koštati. Jedan od paradoksa je da je pvc stolarija jeftina a kvalitetna. Štaviše, na tržištu je ponuda velika, tako da se s’ vremena na vreme pojavljuju akcijske cene modela najpoznatijih proizvođača. Takođe, ako nameravate da prodate nekretninu, ona će sa novom pvc stolarijom dobiti na vrednosti i biće neuporedivo privlačnija za potencijalne kupce.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here