Kompanija "Dunav osiguranje" a.d.o.
"Kupi na klik" i ostvari popust na putna osiguranja Kompanije "Dunav osiguranje"

Nakon sezone prazničnih slavlja, mnogi će zimski odmor iskoristiti da otputuju negde i provedu vreme obilazeći nova mesta ili uživajući u zimskim sportovima.

Raspust je uveliko počeo, pa je pravi trenutak da se krene na zajedničko zimovanje ili kraći city break. Bez obzira na to da li planirate skijanje s porodicom ili posetu atraktivnim gradskim destinacijama sa prijateljima, imperativ svakog putovanja je zdravstvena zaštita i podrška u slučaju bolesti. Kako vam neplanirane situacije ili bolesti ne bi pokvarile odmor, važno je da na vreme mislite i o onim manje prijatnim okolnostima, na koje možete da utičete na vreme.

Troškovi lečenja u inostranstvu su izuzetno visoki, pa je pre polaska na bilo koji put potrebno da sebi i svojoj porodici obezbedite polisu putnog zdravstvenog osiguranja. Polisa zdravstvenog osiguranja Kompanije “Dunav” će za višestruko manji iznos obezbediti neophodnu zdravstvenu zaštitu za slučajeve iznenadne bolesti ili povrede koje nastanu u inostranstvu, uključujući i pokriće rizika od kovida 19 i svih drugih pandemija koje proglasi SZO. Ta polisa pokriva troškove neophodnih medicinskih pregleda i testiranja u slučaju ispoljavanja simptoma bolesti, troškove nabavke lekova u vanbolničkom lečenju i mnoge druge.

U okviru polise putnog zdravstvenog osiguranja moguće je ugovoriti dodatnu uslugu osiguranja od sportskog rizika, koja pokriva sve slučajeve povreda što mogu nastati prilikom amaterskog i rekreativnog bavljenja skijaškim sportom, pa možete bez straha uživati u aktivnom odmoru, bez obzira na to da li je vaš izbor skijanje ili snowboarding. Zaključivanjem ove polise onlajn, putem sajta Kompanije “Dunav osiguranje”, moguće je ostvariti dodatni popust od 15%, čime se štedi ne samo novac već i vreme za odlazak u poslovnicu.

Ukoliko planirate da na zimsko putovanje krenete sopstvenim prevozom, briga o vašem vozilu je podjednako važna, kako vam neplanirani kvar ne bi pokvario odmor. Tehnička provera vozila i neophodne opreme pre polaska na put daće vam dozu sigurnosti da je vaš automobil spreman za vožnju po zimskim uslovima, dok će polisa pomoći na putu omogućiti dodatnu asistenciju za sva neprijatna iznenađenja koja mogu da vas zadese tokom putovanja.

Ova polisa je dostupna 24 sata, 365 dana u godini, i pokriva troškove popravke manjih kvarova i vuču, kao i prevoz vozača i putnika, dostavu duplikata ključeva, čuvanje vozila, prenoćište za vozača i putnika… Jedan telefonski poziv može vam omogućiti miran nastavak putovanja i bezbednu vožnju do vašeg odredišta. Pored mogućnosti da se ova polisa odskoro pribavi brže i lakše, putem onlajn zaključivanja, prednosti kupovine putem veb-šopa je i popust od 10% koji se odobrava na iznos polise pomoć na putu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here