Tanjug/AP
Novak Đoković

U noći između petka i subote održan je prvi deo drugog suđenja Novaku Đokoviću, kojem je imigracioni ministar Aleks Hok ukinuo vizu. Sudija Dejvid O’Kalahan je zakazao glavno suđenje za nedelju u 9.30 po lokalnom, a 23.30 dan ranije po srpskom vremenu, i najavio da odluku može da potencijalno donese panel sudija umesto njega samog.

Đoković je u subotu ujutro po australijskom vremenu ponovo priveden nakon davanja izjave u imigracionim prostorijama, a zatim se zaputio kod svojih advokata, odakle će otići u pritvor u 14 časova.
Ostatak dana najbolji teniser sveta provešće u pritvoru na nepoznatoj lokaciji kako bi se izbegla medijska pažnja, a u nedelju u prepodnevnim časovima, odnosno u subotu u večernjim po našem vremenu (23.30), biće sa advokatima kada, nadamo se, sledi kraj ove desetodnevne drame.
Sudija je saopštio da Đokovićeva odbrana do subote u 12.00 časova po lokalnom vremenu (02.00 po srednjoevropskom) mora da dostavi potrebnu dokumentaciju. Rok tužioca je subota 22.00 po lokalnom vremenu (14.00 po našem). On je rekao da će biti obavešteni da li će biti samo jedan sudija ili sudijska komisija.

2 COMMENTS

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here