Superstar TV
Nastavak hit serije na MTEL TV-u

U prvoj sezoni serije “Drim tim” gledali smo dogodovštine fudbalske porodice Srdić, u kojoj je otac Ilija sastavio tim od jedanaestorice svojih sinova odlučan da jednog dana zajedno stignu do Lige šampiona.

Dugoočekivani nastavak serije “Drim tim” počinje večeras u 21 čas na kanalu Superstar TV koji je dostupan u svim MTEL TV paketima.

Cela priča iako na prvi pogled neverovatna i nadasve duhovita nastala je na osnovu neproverene biografije čuvenog Ingeta, zvezdarskog Maradone, a pratimo je kroz glavni lik Ilije Ike Srdića (Lazar Ristovski).

Ikina velika želja, da njegov porodični fudbalski klub “Bulbulderac” igra zapaženu ulogu u Srbiji i regionu, dovodi ga u neverovatne situacije.

Mali teren “Bulbulderca” se nalazi ušuškan u Zvezdarskoj šumi u Beogradu. U sklopu kluba je i Ikina kućica gde živi sa 20 članova domaćinstva. Tu je i kafana sa baštom i roštilj od kojih se klub izdržava.

Ovo mesto je centar svih priča, sa terena, iz svlačionice, oko kluba, iz kafane, iz male porodične kuće.

Klub nastupa u zonskom takmičenju, ali su ambicije velike, da se sa margine stigne u Prvu ligu, a potom dođe i do Lige šampiona.

Ika nije imao veliku fudbalsku karijeru, ali zato uči svoje sinove da postanu fudbalske zvezde. Kao potpuni autsajderi oni uspevaju da stignu do finala Kupa Srbije.

U nastavku serijala, Ika i njegova porodica suočavaju se sa novim izazovima.

Ikin fudbalski klub “Bulbulderac” je pretrpeo veliki poraz u poslednjoj utakmici. Klub je izbačen iz svih takmičenja, a Iku zbog poreskog duga kažnjavaju i osuđen je na nošenje nanogice. On proglašava stečaj, a prinuđen je da jedan broj sinova-igrača rasproda drugim klubovima po bagatelnim cenama. Aktuelnu besparicu pokušava da reši uz pomoć svoje kafane i privatne škole fudbala za mlade nade.

Ali tu nije kraj njegovim iskušenjima.

Za Ikin fudbalski teren zainteresovan je moćni investitor jer želi da tu izgradi veliki tržni centar, a Srdići su mu suvišni.

Ika pokušava na sve načine da zadrži vlasništvo nad terenom i da ispuni poslednju želju preminulog dede Drakčeta (Momčilo Pićurić) da ga sahrane na tom terenu.

Ikin genijalni plan je da preostale sinove angažuje u političkim strankama na vlasti i u opoziciji i u svetu podzemlja.

Naravno, to se ne odvija glatko jer je sve nepredvidljivo, uz česte porodične obrte i nadasve urnebesne konflikte. Razlog više je i taj da je moćni investitor Marli (Branislav Zeremski), ustvari mladalačka ljubav Ikine žene Cige (Tatjana Šojić).

Kako će se završiti ova poslovno-emotivna zavrzlama, i ko će da izađe kao pobednik, saznaćemo uskoro.

Pored glavnih glumaca, uloge tumače i: Milica Tomašević (Danica), Milan Kolak (Mita Blef), Vukašin Jovanović (mali Gandra), Jovan Ristovski (Jorgačević/Mikče), Milutin Mima Karadžić (Čalija, vođa navijača), Jelisaveta Teodosić (Sreda), Sanja Ristić Krajnov (Slađana), Nemanja Oliverić (Končar), Miloš Đorđević (Bora Katastar), Bane Vidaković (profesor Debeljković), Bojan Krivokapić (Braca), Miodrag Fišeković (Bulja), Anica Lazić (Bosiljka), Dragan Boža Marjanović (šef policije), Minja Peković (Kristina), Svetozar Cvetković (Pleskonjić), Dubravko Jovanović (Bastajić), Dušan Žakić (Sale), Vesna Počuča Šana (Dostana) i dr.

Ne propustite premijeru serije “Drim tim 2” večeras u 21 čas na kanalu Superstar TV, kao ni ostale epizode koje će biti emitovane radnim danima od 21 čas na istom kanalu u okviru MTEL TV-a. U toku je sjajna akcija “Uštedi 50%! Šest meseci po ceni tri” uz koju plaćate za samo tri meseca, a gledate omiljene kanale pola godine. Posetite MTEL sajt i obezbedite pretplatu na najbolje TV kanale.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here