contraststudios.rs
Glavni glumci serije "Azbuka našeg života"

Na radost publike, nakon bogatog televizijskog programa za doček Nove godine, nastavlja se u istom maniru sa premijerama filmova i serija.

Novo iznenađenje stiže večeras u 21 čas jer počinje prikazivanje druge sezone serije “Azbuka našeg života”.

Serija će biti emitovana radnim danima od 21 čas na kanalu Superstar TV koji je dostupan u svim MTEL TV paketima.

U prvom serijalu, po motivima romana Mirjane Bobić Mojsilović, pratili smo životnu priču bračnog para Popović i odnose njihove porodice sa prijateljima.

Velika studentska ljubav Vesne (Aleksandra Janković) i Uroša Popovića (Jadran Malkovich) krunisana je brakom i rođenjem dvoje dece, Marte (Miona Marković) i Luke (Đorđe Mišina).

Nakon 25 godina zajedničkog života i postizanja životnih ciljeva, naizgled lepa i skladna porodica našla se pred velikim izazovom.

Urošu bračna sreća i poslovni uspeh nisu bili dovoljni i sve češće je počeo da pravi izlete u nepoznato, tragajući za novim partnerkama i tajnim vezama.

Vesna, nije sumnjala u njegovu vernost i posvećenost sve dok se nije suočila sa činjenicom da Uroš vodi paralelan život sa Anom (Isidora Simijonović). Neverstvo muža dovodi je u depresivno stanje, ali i bolno otrežnjenje da sama mora da se izbori sa problemima i da ne može čak ni na decu da se osloni.

Deca već skoro dovoljno odrasla da vode svoj život sve ređe su kod kuće.

Ćerka Marta se odlučuje za studije u inostranstvu, a sin Luka zbog svojih životnih izbora i partnera, krije svoje sklonosti i izbegava razgovore sa roditeljima.

Porodica se nalazi na životnoj prekretnici, a mnoga pitanja ostaju nerešena.

Da li će Vesna i Uroš da ostanu zajedno ili će svako od njih da potraži svoju sreću? Da li će Uroš uprkos svojim porocima da sačuva porodicu i oreol uspešnog biznismena? Da li će im možda novi partneri doneti sreću u životu? Kako će deca reagovati na njihove izbore? I još mnogo toga ostaje da se odgonetne… Kako će sve to da se reši imaćemo priliku da saznamo u drugoj sezoni serije “Azbuka našeg života”.

Pored glavnih glumaca koji tumače lik Ane i članova porodice Popović, zapažene uloge imaju i: Radivoje-Raša Bukvić (Vesnin novi partner), Anđelka Prpić (Sunčica), Anastasia Mandić (Lidija), Nedeljko Bajić (Goran), Tihomir Stanić (Željko), Jelena Moore, Katarina Gojković (Bilja), Radoš Bajić (Stevan, Urošev otac), Ana Alexander, Slaviša Čurović, Milan Kalinić, Aleksandar Srećković i dr.

Režiju potpisuje talentovana Jelena Bajić Jočić, a scenario kreativni trio Boris Grgurović, Milica Jevtić i Dejan Prćić.

Ne propustite premijeru večeras u 21 čas na kanalu Superstar TV koji možete da gledate ekskluzivno na MTEL TV-u. U toku je akcija “Gledaj 6 meseci po ceni 3” uz koju platite samo tri meseca pretplate a gledate omiljene TV programe čak pola godine. Pretplatite se odmah i gledajte sve što volite.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here