Superstar TV
Veliki izazovi inspektorke Paligorić

Za sve gledaoce koji vole dobru krimi priču stiže serija “Nemirni” koja je mešavina trilera, drame, krimića i misterije.

Serija će biti emitovana vikendom od 21 čas, a prva epizoda je na programu danas (13. maj) od 21 čas na kanalu Superstar TV koji je dostupan u svim MTEL TV paketima.

Prema romanu Marka Popovića, Danica Nikolić Nikolić je napisala scenario, a režiju potpisuje Darko Nikolić. U 12 nastavaka serije pratićemo 10 dana u životu junaka i situacije u kojima će se naći.

U glavnoj ulozi inspektorke Mirne Paligorić pojavljuje se glumica Nikolina Friganović.

Priča počinje iznenadnim pronalaženjem leša na beogradskom gradilištu. Istražitelji saznaju da je nastradao mladi medicinski stažista Mladen Voinović, a za ovaj zločin glavni osumnjičeni je Vukašin Banović (Strahinja Blažić).

Vukašin je bio Mladenov mentor sa Instituta za sudsku medicinu.

Policija kreće u potragu za Vukašinom, koji se trenutno nalazi u bekstvu.

Inspektorka Mirna, istražujući ovaj slučaj, sklapa kockice mozaika i igrom slučaja razotkriva spregu države, tajne službe i kriminala. Ovaj “sistem spojenih sudova” dovodi sve aktere u nezavidan položaj jer istina izbija na videlo što kod njih izaziva nemir jer može da ugrozi njihove pozicije i egzistenciju.

Pored Nikoline Friganović i Strahinje Blažića, uloge tumače: Gordan Kičić (Momčilo Banović), Anica Dobra (Svetlana), Boris Pingović (Ubiparić), Vanja Ejdus, Mladen Andrejević, Milan Čučilović, Marinko Prga, Dejan Aćimović, Marko Gvero, Vukašin Marković, Igor Benčina, Nikola Pavlović, Izudin Bajrović, Ljubomir Bandović, Jovan Vlaović, Jelena Stupljanin, Ana Mandić, Gorica Popović, Milena Predić i dr.

Ne propustite premijeru ove uzbudljive serije!

Subota, 13. maj od 21 čas na kanalu Superstar TV.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here