Superstar TV
Glavni glumci hit serije "Trag divljači"

Prema prozi čuvenog reditelja i književnika Živojina Žike Pavlovića, napisan je scenario za film “Trag divljači”, a na kanalu Superstar TV u okviru MTEL TV paketa počinje premijerno prikazivanje istoimene hit serije.

Radnja serije, vraća nas u Jugoslaviju 1979. godine za mnoge najleše vreme življenja, ali nije sve bilo tako idealno. Blagoje (Miki Manojlović) pukovnik tajne policije, u narodu poznate kao UDBA, blizu je penzije i ima zdravstvene probleme.

Na drugoj strani, mladi ambiciozni reporter Jugoslav (Radivoje Raša Bukvić) pokušava da se izbori za svoju karijeru u zemlji gde su mediji strogo kontrolisani.

Putevi Blagoja i Jugoslava se ukrštaju kada obojica odlaze da istraže surovo političko ubistvo u malom ruralnom mestu u istočnoj Srbiji.

Jugoslav upoznaje Blagojevog sina Aljošu (Miloš Timotijević), disidenta – pustinjaka, i ćerku Sonju (Nada Šargin).

Sonja je lokalna fatalna žena, udovica žrtve zločina, a Jugoslav nemoćan da odoli njenoj lepoti, stupa sa njom u vezu, što ga potpuno obuzima i sprečava da pravilno rasuđuje.

Istražujući zločin i relacije među meštanima, Jugoslav dolazi do otkrića mnogih tajni, ali i intimnih i političkih izdaja u koje je umešana Blagojeva porodica. Tragajući za dobrom pričom, nailazi na komunističko Srce tame.

Režiju, ove uzbudljive serije sa elementima trilera i drame, potpisuje Nenad Pavlović, sin proslavljenog Živojina Žike Pavlovića, koji se pojavljuje i kao ko-scenarista uz Đorđa Milosavljevića i Dimitrija Vojnova.

Pored Mikija Manojlovića, Radivoja Raše Bukvića, Nade Šargin i Miloša Timotijevića, uloge tumači brojna ekipa: Dragan Bjelogrlić (Miloje), Milena Pavlović (Sibinka), Jovo Maksić (Jelenko), Petar Zekavica (Sovral), Milan Čučilović (Mišić), Filip Šovagović (urednik Lovrenčić), Mirko Vlahović (Drecun), Nenad Heraković (udbaš Mirče), Dragan Nikolić Gagi (udbaš Musa), Pavle Čemerikić (Peđa), Sanja Marković (Branka), Boris Milivojević (Bole fotos), Novak Bilbija (Rebronja), Igor Filipović (Drecunov čovek), Ljubomir Božović (Drecunov čovek), Jasminka Hodžić (tetkica), Vladimir Aleksić (recepcioner), Goran Bjelogrlić (načelnik Jordan Remetić), Milivoje Stanimirović (policajac), Srna Đenadić (sekretarica), Bojan Hlišć (fotograf Ivica), Natalija Jović (bibliotekarka), Milena Radulović (Lucija), Predrag Grbić, Nataša Petrović i dr.

Serija će biti emitovana u dva naredna vikenda od 21 čas, a prva epizoda je na programu u subotu (24. jun) od 21 čas na kanalu Superstar TV koji je dostupan u svim MTEL TV paketima.

Ne propustite premijeru ove hit serije!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here