Kurir
Rame uz rame sa Draganom

Dragana Mirković, velika zvezda narodne muzike, poznata po muzičkim hitovima “Život moj”, “I u dobru i u zlu”, “Do poslednjeg daha”, “Od kad sam se u tebe zaljubila” i po drugim omiljenim pesmama ulestvovaće u spektakularnom plesnom šouu.

Na zadovoljstvo publike širom sveta, u subotu, 21. oktobra sa početkom u 20 časova na Kurir televiziji koji naši ljudi u inostranstvu mogu da gledaju samo preko MTEL TV usluge počinje najveći plesni talent šou na našim prostorima.

Naziv šoua je “Rame uz Rame sa Draganom”, a emitovaće se subotom i nedeljom od 20 časova.

Zamišljeno da se tokom tromesečnog perioda 14 odabranih kandidata takmiče u plesu, a u tome će ih voditi Dragana Mirković sa svojim timom koji čine poznate koreografkinje Dušanka Dekić Alijević (Beba) i Jovanka Keser (Lola).

Beba i Lola, sa Husom i Ljubom kao frontmenima grupe, su obeležile devedesete i dvehiljadite kao kreativni tim poznatog vokalno-plesnog sastava “BeatStreet” (Bit strit). One će pratiti kandidate i pomagati im u pripremi za svaku plesnu tačku kako bi se približili cilju i pobedili u takmičenju.

Za najboljeg je pripremljena nagrada od million dinara, ali još vrednije je to što će pobednik imati priliku da na sceni zapleše sa Draganom pred mnogobrojnom publikom. Nastup će biti na koncertu Dragane Mirković povodom 40 godina njene uspešne karijere.
Kao što obično biva, publika će imati svoje favorite, a ko će da pobedi, saznaćemo uskoro.

Zabava počinje!

Subota, 21. oktobar u 20 časova na kanalu Kurir TV i na MTEL TV-u.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here