Počinje novi serijal ”Survajvera”

0

Prema propozicijama takmičenja, na filipinskom poluostrvu Karamoan, daleko od civililzacije, 11 žena i 11 muškaraca provešće 52 dana u borbi za preživljavanje. Samo jedan postaće pobednik i odneće vrednu nagradu.

O lokacija ”Survajvera”

 

Republika Filipini je ostrvska država u Jugoistočnoj Aziji. Filipine sačinjava 7.107 ostrva, od kojih je oko 2.000 nastanjeno, a čak 2.500 nema ni ime. Na nastanjenim ostrvima živi čak 70 miliona ljudi. Zaljubljenici u prirodu mogu sresti neke primerke od hiljadu različitih vrsta ptica i životinja – patuljastog bizona, krokodile i komodskog varana, najvećeg guštera na svetu. Na jednom delu teritorije nalazi se ”zeleni pakao“, misteriozna prašuma koja do kraja nije istražena. Najvreliji mesec je maj, a kišna sezona je u periodu jun – oktobar.

 

Na početku serijala, takmičari će biti podeljeni u dva plemena koja će svakodnevno odmeravati snage boreći se za dominaciju..
 

Igre za nagradu olakšavaće im život u izolaciji, a igre za imunitet spasavati od odlaska na Plemenski savet, gde takmičari nominuju onoga ko će napustiti ostrvo.
 

Vremenom plemena će se stopiti u jedno i tada će takmičenje prerasti u pojedinačno nadmetanje.

 

U novom serijalu rijaliti šoua učestvovaće: Dušan Milisavljević (25) iz Zvečana, Vesna Đolović (38) iz Beograda, Ana Stojanovska (21) iz Skoplja (Makedonija), Nikola Kovačević (24) iz Kragujevca, Aleksandar Krajišnik (19) iz Majura, pored Šapca, Gordana Berger (38) iz Beograda, Teja Lapanja(30) Škofja Loka, Slovenija, Nemanja Vučetić (23) iz Novog Sada, Pece Kotevski(42) iz Bitolja (Makedonija).

 

Tu su još i Dina Berić (23) iz Ledinaca, pored Novog Sada, Predrag Veljković (29) iz sela Pekčanice, pored Kraljeva, Ana Mitrić (23) iz Beograda, Srđan Dinčić (25) iz Sremske Mitrovice, Milena Vitanović (21) iz Paraćina, Branka Čudanov (28) iz Kikinde, Luka Rajačić (21) iz Beograda, Milena Vitanović (21) iz Paraćina, Anita Bažar (23) iz Kule, Višnja Banković (24) iz Aranđelovca, Branislava Bogdanović (27) iz Kačareva, Klemen Rutar (21) iz Ljubljane, Aleksandar Bošković (28) iz Beograda, i Njegoš Arnautović (21) iz Bijeljine.

 

Pobednik prošlog ”Survajvera” bio je Nemanja Pavlov, mada je špekulisano kako je izbor bio namešten.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here