Promo

Još dve stambene zgrade u okviru Belgrade Waterfront-a, BW Arcadia i BW Aurora, danas su dobile glavnog izvođača radova – kompaniju STRABAG, koja se već pokazala kao iskusan i pouzdan partner kroz izgradnju dve zgrade koje su deo ovog građevinskog projekta. Potpisivanjem ugovora između dve kompanije označena je sledeća faza u izgradnji novih stambenih objekata, smeštenih u neposrednoj blizini parka u okviru Belgrade Waterfront-a, koji će biti jedna od najvećih zelenih površina u Beogradu.

Obe sa po 244 stana različitih veličina, podzemnim garažama, igralištem za decu i 24-časovnim obezbeđenjem, BW Arcadia i BW Aurora budućim stanarima nude život pun sadržaja u centru grada, sa mnoštvom mogućnosti za rekreaciju i provođenje slobodnog vremena. Osim što se nalaze na izuzetnoj lokaciji preko puta parka, ove stambene zgrade takođe su okružene zelenilom, što ih čini pravim prirodnim oazama mira.

– Ljudi često navode okruženje puno zelenila kao jednu od ključnih prednosti prilikom izbora mesta za život, osim onih standardnih – blizine stajališta gradskog prevoza, centra grada, škola i drugih institucija. Zato su ove dve zgrade pravi izbor za one koji žele da žive nadomak jednog od najvećih beogradskih parkova. Njihovu izgradnju smo sa zadovoljstvom poverili STRABAG-u, u čiji smo se kvalitet i efikasnost već uverili tokom rada na stambenim zgradama BW Vista, u koju je useljenje već počelo, i BW Parkview, na kojoj se radovi privode kraju – rekao je Nikola Nedeljković, generalni direktor Belgrade Waterfront-a.

Stambena zgrada BW Aurora obuhvatiće i uređene unutrašnje vrtove, te će njeni stanari svakodnevno moći da biraju između boravka u parku i nešto privatnijeg uživanja u svom zelenom kutku. Stanovi u ovoj zgradi i gledaju na park, što se u svetu nekretnina smatra velikom prednošću, a njihova kupovina odličnom investicijom. Budući stanari zgrade BW Arcadia imaće i obdanište u neposrednoj blizini, čineći je savršenim domom za porodice sa mališanima.

Veliki park, koji se nalazi odmah preko puta budućeg najšireg gradskog bulevara, osim prelepog ambijenta ponudiće i brojne sadržaje prilagođene različitim životnim stilovima i generacijama: sportske terene, sezonsko klizalište, restorane i igrališta za najmlađe.

– BW Arcadia i BW Aurora za nas predstavljaju još jedan, veoma važan profesionalni korak napred i upotrebićemo svu svoju međunarodnu ekspertizu i iskustvo kako bismo izgradili i ove dve stambene zgrade vrhunskog kvaliteta, nakon uspešnog angažovanja na BW Vista i BW Parkview – istakao je prilikom potpisivanja ugovora Vojin Zajić, tehnički direktor kompanije STRABAG Beograd. “Posebno nam je drago što su predstavnici Belgrade Waterfront-a prepoznali naše prethodne zajedničke uspehe i rešili da nastavimo saradnju. Cilj je da, kao i do sada, opravdamo i prevaziđemo očekivanja”, dodaje on.

Za dodatne informacije o stambenim zgradama, registraciju za zainteresovane kupce ili druga pitanja o ponudi Belgrade Waterfront-a, posetite belgradewaterfront.com.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here