EPA-EFE/Justin Lane
Megan Markl

Megan Markl, sudeći po rečima stručnjaka za govor tela, nije najbolje reagovala kad su joj tokom virtuelnog samita magazina Fortjun (Fortune) rekli da “nije jedina moćna žena”.

Megan se na samit uključila virtuelno, iz svoje kuće vredne 14 miliona dolara u Santa Barbari, koju deli sa suprugom princom Harijem i sinom Arčijem.

Tvrdila je da ne obraća pažnju na javna laskanja i kritike, a napala je medije da namerno izvrću njene reči kako bi zvučale kontroverznije.

Stručnjak za govor tela Brus Duram u razgovoru za “Miror” (The Mirror) konstatovao je da Megan nije bila potpuno iskrena tokom samita. Kako kaže, kad je jedna od urednica magazina Fortjun Elen Mekgirt rekla da ona “nije jedina moćna žena u toj jednačini”, vojvotkinja od Saseksa je pokazala jasne znake nelagodnosti.

– Ona to ne shvata onako kako je rečeno, ona to shvata kao pretnju. Do tog trenutka je sagovornica hvalila – tvrdi Duram.

Dodao je da Megan u tom trenutku pokazuje znakove “da njen ego divlja”, a što je vidljivo po tome kako namešta kosu i pokušava da se namesti kako bi izgledala snažno.

– Pogledajte joj vrat, kako se stiska, to je životinjska reakcija. Ne sviđa joj se što je čula da nije jedina moćna – tvrdi Duram.

Ističe i da je više puta izgovorila reč autentično, nastojeći da naglasi svoju autentičnost.

Iako je tvrdila da je baš briga šta mediji pišu o njoj, Duram ističe da govor njenog tela ukazuje da to nije istina.

Osim što joj se usne tresu, konstantno je gledala nadole.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here