D.T.
Lepa atmosfera među gostima

Uprava Belih orlova, na čelu sa agilnim predsednikom Nikolom Jugovićem, pripremila je banket na kojem su se našli sponzori i prijatelji kluba iz Boniriga koji je uspešno prebrodio krizu sa početka sezone.

Trener Vejn O Saliven sa igračima

Gostima koji su se okupili u velikom broju posle večernjeg treninga pod reflektorima pridružili su se i igrači koji su pozdravljeni jakim aplauzom pri ulasku u salu.

Voditelj programa je šaljivim doskočicama zabavljao publiku u pauzama pesama Gorana Zarića koji je za ovu priliku izvodio repertoar koji još nismo čuli u njegovom izvođenju. Organizator je zbog sponzora tražio svetski evergrin i naš vrsni muzičar je bio na nivou.

Gospodin Jugović se u svom pozdravnom govoru zahvalio gostima koji na utakmicama sede na tribinama i svojim navijanjem bodre Orlove u letu ka vrhu tebele. Posebno se zahvalio svim sponzorima i prijateljima kluba i ekipe na svesrdnoj pomoći, a zatim su predsednik i članovi uprave nagradili sponzore i zaslužne trudbenike.

Voditelj je u svom stilu pozvao na scenu trenera ekipe i sve igrače koji su, uz buran aplauz, izašli na scenu. U kratkim izjavama pred publikom su se zahvalili na podršci i optimistički najavili uspešne igre i pobede u nastavku. Reporter “Vesti” je porazgovarao sa nekolicinom igrača, čuo njihova razmišljanja i u nekom od narednih brojeva “Vesti” moći ćete pročitati njihove poruke iz ovoga uspešnog srpskog fudbalskog kluba sa Petog kontinenta.

Pored svih obaveza i susreta sa sponzorima i prijateljima kluba “Vesti” su dobile i izjavu predsednika Nikole Jugovića.

– Sa trenerom Vejnom O’Salivenom proslavili smo sedam vezanih pobeda i ako nastavimo ovim tempom bukvalno neće niko moći da nam parira! Pobeđujemo i timove koji su pri vrhu i to sa velikom razlikom. Naš novi trener je okrenuo tim i nametnuo momcima pobednički mentalitet – istakao je gospodin Jugović.

Na pitanje o sponzorima, sagovornik “Vesti” je dodao:

– Definitivno imamo najveći broj sponzora dosad, a najveći je SLD&JOYE, azijski investitori u Australiji, moji prijatelji s kojima sarađujem. Tu je, takođe, i Zoran i njegov GMP, ali nama su podjednako važni i svi drugi sponzori – rekao je Nikola Jugović.

Na pitanje “Vesti” kada da mu se javimo za sledeću izjavu, gospodin Jugović je rekao:

– Posle velikog finala. Nadamo se da će i ta pobeda biti naša!

Zastajao dah od akrobacija

Nakon dodele nagrada usledila je bogata večera, ali i šou koji su organizatori pripremili gostima. Naime, na iznenađenje svih pristunih na scenu je izašla artistkinja koja je izvela bravurozan program, od kojeg je mnogima zastao dah!