EPA/Boris Pejović
Dritan Abazović

Lider Građanskog pokreta URA u Crnoj Gori Dritan Abazovć potvrdio je da je tačno da mu je ponuđeno 21 milion evra, kojima su pokušali da ga potkupe.

Dodao je da mu je taj novac nije ponudio biznismen Haris Brčvak.

Biznismen Miodrag Daka Davidović izjavio je da je Brčvak, koji je javnosti poznat po humanitarnom radu, pokušao da potkupi Abazovića sa 21 milion evra što je Brčvak demantovao.

– Nije laž cifra koju je pominjao Davidović, ali to nije došlo od Brčvaka. O Brčvaku mislim sve najbolje i stvari koje je uradio za Crnu Goru su za respekt. Bilo bi krajnje neozbiljno da kažem ko je šta nudio – rekao je Abazović.

Govoreći o drugim temama, Abazović je kazao da mu se posle napisa pojedinih medija da mu preti “klan Nasera Keljmendija”, javio “jedan blizak član” porodice Keljmendi, koji se predstavio i rekao mu da je zgrožen medijskim objavama da mu je neko od njih pretio.

Prethodno je URA objavila da Abazoviću prete pripadnici “odrešenih kriminalnih grupa s Kosova”, ali nisu saopštili detalje, dok je policija saopštila da nema takve informacije.

Govoreći o prenosu vlasti, Abazović je rekao da ide na miran i dostojanstven način, što nije očekivao jer je “očekivao otpor”.

– Nisam očekivao kataklizmu, ali sam očekivao više otpora. Pripisujem za to zasluge svim akterima političkim i građanima koji su pokazali da imaju veću političku svest nego što smo mislili, a zahvalan sam i međunarodnim partnerima čija uloga nije bila mala – rekao je Abazović.

6 KOMENTARA

  1. Niko nije ponudio. To je samo da se pokaze da navodno nemogu da ga podkupe. Kako bas 21 milion nije 20 ili je onaj dodatni milion za posrednika?

  2. Lazov, niokada mu niko nije ponudio pare. Ma prodao bi se ti za 50.000.-€ Bacas prasinu javnosti lopove.
    Prevarili ste srbe za izbore ali ce vas stici zasluzena kazna. Nova vlada je kao pljusak sad je tu i za cas prodje.

  3. Dritane Dritane veliki minus za tebe,davanje mita je krivično delo a prikrivanje krivičnog dela je krivično delo ,nego koliko si uzeo da pojedini ljudi ne budu u vladi.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime