Pakt studio
Štand Kompanije "Dunav osiguranje" na Sajmu penzionera

Kompanija “Dunav osiguranje” proteklog vikenda, na 9. sajmu za penzionere u Nišu, predstavila je ponudu usluga osiguranja namenjenih našim najstarijim sugrađanima – penzionerima.

U ime “Dunava” na svečanom otvaranju ove sajamske manifestacije okupljenim posetiocima i novinarima obratila se Nikoleta Šubert, direktorka Direkcije za prodaju životnih osiguranja u Kompaniji “Dunav osiguranje”.

Nikoleta Šubert, direktorka Direkcije za prodaju životnih osiguranja u “Dunav osiguranju”

Briga o penzionerima i starijim osobama, koji su važan deo našeg društva, ujedno i osetlјiv deo populacije sa specifičnim zahtevima, nametnula je potrebu da Kompanija “Dunav”, kao lider na tržištu osiguranja u Srbiji, kreira usluge namenjene upravo ovom delu stanovništva. “Dunav osiguranje” sada već tradicionalno ima odličnu saradnju sa više od 180 udruženja i saveza penzionera u celoj zemlјi, posredstvom kojih oko 250.000 penzionera ostvaruje kolektivno osiguranje života. Rezultat toga je da se četvrtina od ukupno ostvarene premije u Direkciji za prodaju životnih osiguranja odnosi na ovu vrstu polisa. Kompanija veliku pažnju poklanja i podršci projektima i aktivnostima koje savezi i udruženja realizuju za svoje članove tokom godine – istakla je Šubert.

Prednost ovog vida osiguranja za članove udruženja i saveza i njihove supružnike su mnogostruke. Pre svih, da je ovaj vid osiguranja vrlo pristupačan po ceni, pojasnila je Šubert, sa niskom premijom, jednostavan je način ugovaranja, kao i način plaćanja premije.

Pored toga, “Dunav osiguranje” već sedam godina zaredom ostvaruje uspešnu saradnju i sa Bankom “Poštanska štedionica” u domenu kolektivnog riziko-osiguranja korisnika kredita.

Svi gotovinski i refinansirajući krediti imaju uključeno osiguranje, koje klijentima Banke pruža dodatnu sigurnost i osiguravajuće pokriće tokom trajanja ugovora o kreditu, što je od posebnog značaja za penzionere, klijente banke. Verujem da ćemo i dalje zajedno širiti paletu usluga životnih osiguranja namenjenih klijentima Banke “Poštanska štedionica”, kao i sa drugim poslovnim bankama – istakla je Nikoleta Šubert.

Štand Kompanije posetio je veliki broj posetilaca

O svim vrstama usluga koje pruža najveća osiguravajuća kuća u Srbiji, zainteresovani penzioneri mogu se informisati besplatnim pozivom Kontakt centra Kompanije “Dunav osiguranje” na broj 0800 386 286 (samo za pozive iz Srbije), na internet stranici www.dunav.com i posetom nekoj od 600 poslovnica Kompanije širom Srbije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here