EPA-EFE/STR
Ukrajinska vojska

„Sada ništa ne može pomoći Ukrajini, jer ne postoje ozbiljne tehnologije koje mogu da nadoknade Ukrajini veliku masu trupa koju će Rusija najverovatnije baciti na nas,” tvrde ukrajinski oficiri

Ukrajina se suočava sa velikim rizikom da se njena linija fronta uruši gde god Rusija odluči da koncentriše svoju ofanzivu, piše „Politiko” pozivajući se na ukrajinske visoke oficire.

Zahvaljujući mnogo većem broju vojnih jedinica i kontrolisanim bombama koje nedeljama razaraju ukrajinske položaje, Rusija će verovatno moći da „probije liniju fronta i uništi je u nekim oblastima “, rekli su vojni zvaničnici pod uslovom da ostanu anonimni.

„Sada ništa ne može pomoći Ukrajini, jer ne postoje ozbiljne tehnologije koje mogu da nadoknade Ukrajini veliku masu trupa koju će Rusija najverovatnije baciti na nas. Mi nemamo tu vrstu tehnologije, a ni Zapad je nema dovoljno “, rekao je za Politiko jedan visoki vojni izvor.

2 COMMENTS

  1. SRBIJA POLAKO ALI SIGURNO IDE U EU! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI MENJAJUĆI EVRE I DOLARE U RUBLJE I JUANE I TRAŽITI POSAO U rUSIJI I kINI I NARAVNO SEVERNOJ KOREJI. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. I SRBIJI JE NAJBOLJE DA PREĐE NA EVRO. ŠTO ĆE SE U BUDUNOSTI SIGURNO I DOGODITI.

  2. “rekao je jedan visoki anonimni vojni izvor” – klako se to lepo kaze iz putinove kuhinje jeftine propagande.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here