Promo

Godinu u kojoj je oborio sve rekorde u poseti na koncertima širom sveta, a njegova pesma “Ponoć” postala nenadmašni hit, Aco Pejović odlučio je da završi na najbolji mogući način, druženjem sa publikom u Beogradu na najvećem i najglamuroznijem dočeku u regionu.

Ovim povodom, organizovano je druženje sa predstavnicima medija ispred Hale 5 na Beogradskom sajmu, u kojoj će u novogodišnjoj noći biti smešten “Grand Palace Hall”, a gde će oni najsrećniji imati priliku da uživaju u provodu kakav samo Pejović ume da priredi. Posetioci će uživati u luksuzu, a čitav prostor biće dekorisan po ugledu na najveće svetske event centre.

– Iza mene je godina koju ću pamtiti po mnogo lepih događaja i nisam mogao da zamislim bolji način da je završim. Radujem se druženju sa publikom, pevaćemo sve naše najlepše pesme kao i uvek i želja mi je da svako ko te večeri dođe zapamti doček zauvek. Siguran sam da ću ga ja pamtiti – rekao je Pejović.

Pošto je poznato da se za Pejovićeve nastupe traži karta više, a broj mesta za “Ponoć je… sa Pejovićem” je ograničen, organizatori će ovih dana posebno najaviti početak prodaje karata.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here