Porodična tradicija: Otac dobio ime po viskiju, sin po burbonu

0

youtube.com/Swiss Made
Zanimljiva tradicija: Džek Denijels dobio je ime po omiljenom piću svojih roditelja
 

Dečak se rodio 14. novembra, ali je Džek Denijels tek sada odlučio da podeli zanimljivu porodičnu priču koju je već preneo veliki broj stranih medija.

"Moji roditelji odlučili su da naljute svoje roditelje pa su mi dali ime po svom najdražem piću. U to vreme, tata je bio veliki fan Džeka, a mama se brzo s njim složila kako je to odlično ime", rekao je Džek Denijels, prenosi "Houma Today".

Džek i njegova supruga Lidija znali su da žele neobična imena za svoju decu pa su čak na svom prvom sastanku pričali o dečjim imenima.

"Ime Džim Bim nam je odmah u šali palo na pamet, zamislite, na prvom sastanku, i održali smo obećanje", otkrio je Džek i dodao: "Ako budemo imali još dece, tradiciju ćemo zasigurno nastaviti. Sledeće dete zvaće se Evan Vilijams, takođe prema poznatom burbonu", potvrdio je 31-godišnjak i pritom otkrio da se matičar koji je venčao njega i Lidiju zvao Džoni Voker.

"Kada je matičar shvatio kako se zovem, pocrveneo je u licu. Lidija i ja smo odlučili da ga obavestimo da smo sinu dali ime Džim Bim", otkrio je Džek.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here