Tanjug/AP
Nikola Jokić

Zanimljiv je bio poslednji podkast Majkla Portera, posebno kada se u razgovoru sa Eronom Gordonom dotakao priče o Nikoli Jokiću.

Gordon, koji je inače veliki prijatelj dvostrukog MVP-ja NBA lige, otkrio je neke tajne vezane za radnu etiku srpskog asa.

– Jokić je pravi lider, uvek je tačan, svaki dan. Trenira svakog jutra, odigra utakmicu, pa posle utakmice diže tegove. Redovno to radi, gotovo svakog dana. I na sve to, skroman je. Kad imate dvostrukog MVP-a i najkorisnijeg igrača NBA finala koji je tako nesebičan, to vam je kao dar sa neba. Ako on to može, onda mogu i drugi da dele loptu. On je zver – rekao je nekadašnji as Orlanda.

Nije propustio ni Porter Džunior da otkrije neku pikanteriju iz života Nikole Jokića.

– Zaista je jedinstven. Kad ga gledate iz noći u noć, on je najbolji igrač kog ste ikada videli. Ludo je šta sve može da učini. Ranije je bio dobar, ali nije bio toliko zainteresovan. Rastao je iz godine u godinu, čak i posle MVP sezone. Kako je to moguće da postaneš bolji posle MVP godine? Bolji je i ove godine, a osvojili smo prsten. Pričao sam s njim i rekao mi je da je u Srbiji pio šest piva dnevno, verovatno nije ni dirnuo loptu. Vas dvojica imate vrhunsku hemiju, kad ti on baca lobove za zakucavanja – dodao je Porter.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here