EPA/Koča Sulejmanović
Ilustracija

Poslanica Demokratske partije socijalista (DPS) Dragica Sekulić saopštila je da je privedena sinoć na graničnom prelazu Špiljani i da je protiv nje podneta krivična prijava jer je srpska policija u njenom prtljagu pronašla šest tableta bromazepama.

Sekulićeva je na Tviteru napisala da je na granici ciljano zadržana i kontrolisana.
„Juče sam iznenada otputovala za Srbiju na sahranu svojoj babi, spremna da ću na granici biti i zadržana i pretresena. Ipak, razlog zbog kojeg sam se uputila mi je bio mnogo važniji. Na granici sam ciljano zadržana i kontrolisana iako sam graničnog policajca uredno informisala o razlogu putovanja. Prilikom detaljnog pretresa policajac je pažljivo pretresao i neseser sa lekovima i u istom pronašao tablu u kojoj je bilo šest (6) tableta bromazepama od 3 miligrama“, napisala je ona.

Dodaje i da su kod njenog supruga pronašli dve table sa 24 tablete.
„Sve ukupno nas dvoje smo imali manje od jedne kutije tableta. Naknadnim uvidom u propise saznali smo da je dozvoljeno uneti jednu kutiju, po osobi, bez medicinske dokumentacije. To ‘otkriće’ je bio razlog zbog kojeg smo moj nevenčani suprug i ja dodatno zadržani na graničnom prelazu dva sata, a zatim u pratnji policije sprovedeni u policijsku stanicu Tutin gde smo još tri sata davali pisanu izjavu i informacije vezano za psiho-aktivne supstance koje posedujemo“, navodi poslanica DPS-a.
Ona je na Tviteru podelila potvrde o privremeno oduzetim predmetima.

1 KOMENTAR

  1. Velika Montenegrinka u borbi protiv Srbije u kojoj je imala babu. Ako neko to može da objasni onda izvolite. Mislim da mi je sada jasniji taj bromazepam. I meni bi trebao da sam na njenom mestu.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime