pixabay.com

Poslanik Državne dume iz Krimske oblasti i član Komiteta za bezbednost Mihail Šeremet izjavio je da je potencijalni ulazak američkih trupa u Ukrajinu ravan samoubistvu, prenose “RIA Novosti”.

Podsećanja radi, ranije je poslanik Predstavničkog doma SAD Mardžori Tejlor Grin izjavila da je plan Bele kuće “nastavak finansiranja proksi rata sa Rusijom i to sve dok ne poginu svi Ukrajinski muškarci, nakon čega će u Ukrajinu biti poslate američke trupe”, te da se mirovno rešenje ne uklapa u ratni biznis i ekonomski model, što je “podlo i odvratno”.

– Pojava američke vojske u Ukrajini će za njih biti samoubistvo i rezultiraće velikom patnjom za Amerikance – rekao je Šeremet.

Prema njegovom mišljenju, SAD nastavljaju sa provokacijama kako bi izazvale treći svetski rat i učešće nuklearnih sila u njemu, ne razmišljajući o tome da bi to bio poslednji rat za čitav svet.

– Verujem da čitava međunarodna zajednica mora da se ujedini i odvoji od režima međunarodnog kriminalca i bezumnika Džoa Bajdena, koji stvara preduslove za nestanak našeg sveta – zaključio je ruski poslanik, prenosi RT Balkan.

2 COMMENTS

  1. SRBIJA JE KONAČNO NA ZAPADU, U EVROPI, U EU, MEĐU SVOJIMA, SVOJOM BRAĆOM ! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE NAŠ ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI UNIŠTAVAJUĆI (CEPAJUĆI) NAŠE ZAPADNE EVRE I DOLARE A TRAŽITI PLATU U RUBLJAMA I JUANIMA, TRAŽITI POSAO NA ISTOKU U rUSIJI I kINI I NARAVNO sEVERNOJ kOREJI, GDE SE RADNIČKA PRAVA VEOMA POŠTUJU. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO,OD AUTOMOBILA,GARDEROBE, TEHNIKE,,,, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. PATRIOTE, POZOVITE ROĐAKE PATRIOTE DA SA NAŠEG ZAPADA IDU DA RADE NA ISTOK, DA SE KOD NAS NE MUČE RADEĆI ZA BEZVREDNE PRLJAVE EVRE I DOLARE…ŽIVELA EVROPSKA UKRAJINA!!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here