Youtube/Zadruga Official
Ivan Marinković

Ivan Marinković ima veliko iskustvo u rijaliti programima, a najveći sukob iz ovih formata ima sa Zoricom Marković, koju je sada nastavio da proziva.

Pevačica je izjavila kako je tužila Ivana pre izvesnog vremena, ali on sada govori drugačije.

– Nema sudskog procesa, ona mene nije tužiila, već otišla i prijavila me u policiju. Ona je otišla u policijsku stanicu i prijavila to, a ja sam dobio poziv na koji sam se uredno javio i dao izjavu – započeo je Ivan, a onda se nadovezala i njegova novopečena supruga, Jelena Ilić.

– Otišao je pre nego što je i dobio poziv. Ona je već na televiziji ispričala kako ima zabranu prilaska. Muka mi je kad to čujem, prestanite da opterećujete sudstvo svojim budalaštinama. Ona više nije znala šta će od sebe. Došla je do toga da se tužaka sa ljudima iz rijalitija – oštro je izjavila Jelena.

– Zabrana prilaska se dobija ako postoji osnovana sumnja za nešto… Nisam tražio kontra-tužbu, dao sam svoje viđenje stvari. Tražio sam zabranu prilaska od nje – rekao je Ivan, a potom je, po starom običaju, izvređao Zoricu.

– Ona je uličarka, oštrokondža matora i seljančura. Za nju mogu da kažem da jedini pravi loš čovek kog sam upoznao u rijalitiju – izjavio je Marinković za Srbiju Danas.

Podsetimo, tokom emisije “Narod pita” koja se emitovala pre nekoliko meseci, Zorica je ispolivala sokom Ivana, koji je spominjao i pevačicinog sina.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here