Promo
Olimpijski centar Jahorina

Letnja sezona na Jahorini zatvorena je u nedelju, 29. septembra. Ovaj dan obeležila je rekordna poseta, ostvareno je više od 3.000 letnjih vožnji što je ujedno i najposećeniji dan zabeležen ove sezone. Svi posetioci su tokom dana uživali u besplatnom korišćenju svih letnjih sadržaja.

Osim toga obeležena je i Evropska nedelja sporta pod sloganom #BeActive uz podelu poklona, sportskih rekvizita, gostima. Ovo leto je sigurno prekretnica kada je Jahorina u pitanju, ostvareno je gotovo 40.000 letnjih vožnji, i promet je dostigao impresivnu cifru od 250.000 KM što je povećanje u odnosu na baznu 2016. godinu za čak 900 odsto. Svi parametri su premašeni, ovo je prava revolucija.

Jahorina je postala centar dešavanja, kako zbog nikada više infrastrukturnih projekata koji su trenutno u toku, tako i zbog nove, najveće letnje atrakcije u regionu, boba na šinama. Ovog leta u Olimpijskom centru Jahorina ogranizovali su, sada već tradicionalnu, humanitarnu “Trku za život”, akciju čišćenja i akciju pošumljavanja, urnebesnu predstavu Đurologija ali i druženje sa poznatim ličnostima u okviru serijala “Sasvim blisko sa poznatima” i još mnogo toga što je itekako privlačilo pažnju šireg regiona ali i stranih gostiju! Ponuda Jahorine je dodatno upotpunjena novim adrenalinskim sadržajem bobom na šinama koji je ujedno jedinstven i najduži u jugoistočnoj Evropi ali i među 10 najdužih u celoj Evropi. Ovoj atrakciji se itekako mogu pripisati zasluge za ostvarene fascinantne rezultate i nezapamćeno dobru letnju sezonu. Iz Olimpijskog centra Jahorina najavljuju još tri nove adrenalinske atrakcije ovog tipa za sledeće leto!

Danas, 30. septembra, počinje akcijska pretprodaja ski karata. I ove godine Olimpijski centar Jahorina odlučio je da nagradi svoje goste popustom od 15 odsto na ranu kupovinu ski karata. Pretprodaja će trajati do 20. oktobra te iz Olimpijskog centra Jahorina pozivaju sve skijaše i bordere da iskoriste ove pogodnosti obzirom da već vlada ogromno interesovanje za nadolazeću zimsku sezonu. Novitet od ove godine je i webshop pa je karte moguće kupiti i online na sajtu OC Jahorina.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here