Tanjug
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić očekuje da će Medlin Olbrajt imati veliki uticaj na dijalog Beograda i Prištine, prenosi Tanjug.

Vučić je, povodom nezvaničnih najava da će se bivša američka državna sekretarka uključiti u dijalog, rekao da je ona važna ličnost u delu establišmenta Demokratske stranke u SAD i da je očekivano da će imati veliki uticaj na dijalog.

– Razgovaraćemo i borićemo se za svoje interese, neće nam biti lako. To je sve što bih mogao da kažem, a ako od mene očekujete rečnik uvreda, bio bih neodgovran i neozbiljan kada bih to činio – naveo je Vučić.

– Naš posao je da čuvamo naš narod na KiM, ali da budem iskren i da čuvamo stabilnost i sigurnost Srbije – naglasio je predsednik.

Istakao je da on nema pravo da se igra i da daje neodgovorne izjave kojima bi uvredio najveću ili jednu od najvećih sila sveta.

3 COMMENTS

  1. Vuvic nebi smeo da dozvoli da Olbrajt ucestvuje u pregovarackom procesu. Jednostavno i rezolutno mora SAD da do znanja da pregovora nece biti u koliko je ona deo SAD tima.

    • Bravo tako bi trebalo da se da izjava! I trebalo bi sad Svetu biti jasno ko su Albanci i Amerikanci! Niko i nevoli! Cak i Švicarci vide sad kakvi su to Ljudi

  2. Zasto pregovaramo sa njom posle svega,traziti njeno izuzece ili bojkotovati pregovore ako ostane.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here