Pixabay.com
Foto: Ilustracija

Grad Beograd i Privredna komora Srbije pozvali su kompanije da se uključe u akciju prikupljanja humanitarne pomoći ugroženima pandemijom virusa COVID19.

„Srbija i njeni građani ovih dana suočavaju se sa jednim od najvećih izazova u poslednjih nekoliko decenija i osim samodiscipline, slušanja saveta lekara, savesnosti i odgovornosti pojedinaca, od velike pomoći u ovom trenutku mogu da budu kompanije, privrednici, proizvođači“, navodi se u pozivu.

U pozivu predsednika Privredne komore Srbije Marka Čadeža i zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića za prikupljanje humanitarne pomoći u akciji pokrenutoj na inicijativu Grada Beograda navodi se i da je svaki doprinos kako u novcu tako i proizvodima, velika pomoć onima kojima je najpotrebnija.

Lokalnim samoupravama koje se pridruže ovoj akciji biće na raspolaganju regionalne privredne komore komorskog sistema Srbije svim svojim kapacitetima.

Za novčane donacije kontakt je Direktorat za finansije i administraciju PКS Tatjana Radičević, i-mejl tatjana.radicevic@pks.rs, račun AIК banke: 105-3505-87.

Za donacije u robi, sredstava za higijenu i prehrambenih proizvoda, kontakt je Aleksandar Кemiveš, savetnik predsednika PКS, i-mejl aleksandar.kemives@pks.rs

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime